Crematie Soesterberg

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie Soesterberg organiseren met Uitvaartzorg Koningshof

CrematieHet overlijden van een geliefde is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Op dat moment staat de wereld even stil, terwijl er ook veel beslissingen genomen moeten worden. Uitvaartzorg Koningshof ontzorgt u volledig, zorgvuldig en met aandacht voor uw wensen. Onze uitvaartverzorgers werken deskundig en zijn zorgzaam. Ook ons eigen, vaste verzorgingsteam zijn ervaren, geduldig en deskundig. Ze zullen altijd zorgzaam te werk gaan voor de crematie in Soesterberg.

Uitvaartzorg Koningshof verzorgt uitvaarten in de gemeente Soest. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar. Wij zijn in het bezit van ons eigen afscheidshuis. Hier heeft u de mogelijkheid om het afscheid te organiseren. In ons afscheidshuis bevinden zich alle faciliteiten dus u nodig heeft om een uitvaart te organiseren. Zo is er een aula aanwezig en beschikken wij over drie familiekamer die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden. Deze plek is geschikt om u even terug te trekken, voor en na de plechtigheid.

Stille crematie op eigen gekozen locatie

Voor het organiseren van een uitvaart zijn veel mogelijkheden. Uitvaartzorg Koningshof biedt u meerdere optie, deze bespreken wij graag met uw. Daarbij bespreken wij ook graag uw wensen, deze staan voor ons centraal. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om het afscheid buiten ons afscheidshuis te organiseren. Bij een stille crematie kiest u zelf de locatie waar de uitvaart in Soesterberg gaat plaats vinden. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u informeren over geschikte locaties.

Denk aan een mooie buitenlocatie aan een meer of misschien wel bij u thuis. U kunt ook kiezen voor een locatie die betekenis had voor uw dierbare of iets dat overdekt is in de omgeving. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar onze medewerkers u bij kunnen helpen. Bedenk ook dat niet alles meteen beslist hoeft te worden. Sommige zaken kunnen wachten tot later. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.