Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 36 recensies
uitvaart locatie

Mogelijkheden

Wij van Uitvaartzorg Koningshof bieden u veel verschillende mogelijkheden aan bij het organiseren van uw uitvaart. Zo hopen wij dat u een goed en waardig afscheid kan organiseren die bij u past. Op deze pagina vatten wij deze mogelijkheden kort samen.

Uw laatste wensen vastleggen

Bij het organiseren van een uitvaart is erg fijn als de laatste wensen van de overledene goed en overzichtelijk zijn vastgelegd. Toch merken wij vaak dat dit niet het geval is. Wij kunnen u helpen om uw laatste wensen duidelijk te documenteren, zodat uw geliefden weten wat ze voor u kunnen doen bij het laatste afscheid. Voor meer informatie over het vastleggen van uw laatste wensen kunt u terecht op deze pagina.

Stille crematie

Ook het organiseren van een zogenoemde stille crematie valt onder onze mogelijkheden. In dit geval vind het afscheid van een dierbare zich niet af in het crematorium, maar op een andere locatie die u mag uitkiezen. Dit kan bijvoorbeeld in uw eigen huis zijn maar ook op elke andere plek, met bijvoorbeeld een bijzondere herinnering. Op deze manier maakt u het afscheid vaak persoonlijker en intiemer. Voor meer informatie over de stille crematie kunt u terecht op onze pagina over deze mogelijkheid. Deze is te vinden onder het kopje ‘mogelijkheden’ of via deze link.

Uitvaart live streamen

Soms komt het voor dat niet alle nabestaanden bij de uitvaart kunnen zijn. Bij Uitvaartzorg Koningshof hebben wij hier de oplossing voor: live streamen. Bij een live stream van uw uitvaart kunnen nabestaanden de uitvaart meekrijgen vanachter hun eigen computer via een persoonlijke link. Zo zijn ze er toch nog een beetje bij en kan er gezamenlijk afscheid genomen worden van een dierbare. Meer informatie over het live streamen van uw uitvaart is te vinden op deze pagina.

MogelijkhedenVerschillende uitvaart locatie mogelijkheden

Het afscheid nemen van een dierbare hoeft natuurlijk niet altijd in het crematorium of binnen de deuren van ons uitvaartcentrum te gebeuren. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf een locatie voor de plechtigheid uit te kiezen. Wij vertellen u meer over deze mogelijkheid op onze pagina ‘Uitvaart Locatie’, te vinden via ‘Mogelijkheden’ in het menu of via deze link.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze en onze vele andere mogelijkheden voor uw uitvaart? Of wilt u deze met ons bespreken? U kunt ons altijd contacteren via onze contactgegevens. Deze zijn te vinden onder aan deze pagina of op onze contactpagina. Verder kunt u ons ook bereiken via ons contactformulier, dat u wederom onder aan deze pagina zal vinden.