Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 39 recensies
Sfeerimpressie

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Contact

U kunt ons 24/7 bereiken voor het melden van een overlijden.
Wilt u meer meer informatie over het organiseren van uw uitvaart of heeft u vragen over onze diensten?
Contacteer ons gerust, wij zijn dagelijks bereikbaar.

Volg ons ook op sociale media

Wij zijn er voor u om u te helpen met het organiseren van een passend afscheid, of als de overledene vooraf zijn of haar wensen bekend heeft gemaakt, de uitvaart op een dusdanige wijze te organiseren dat aan deze wensen voldaan kan worden. Samen trekken wij met u op, met warmte, rust en aandacht voor alles dat op ons pad komt in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

17-11-2022

Bij Uitvaartzorg Koningshof vinden wij dat ieder mens een waardig afscheid verdient. Dit begint bij het uitvoeren van de laatste wensen van de overledene. Samen met u zal een van onze ervaren medewerkers in een uitgebreid gesprek al deze wensen en ideeën goed in beeld brengen. Lees hier verder: https://uitvaartzorgkoningshof.nl/over-ons/

03-11-2022

Wij willen u graag helpen om uniek afscheid te nemen van uw dierbare(n) door middel van een persoonlijk, fijn en goed verzorgd afscheid. In de voorbereiding zijn de wensen van de overledene en nabestaanden de leidraad. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met persoonlijke omstandigheden en op de gebruiken en tradities van families. Lees hier meer!

20-10-2022

18-10-2022