Uitvaart Livestreamen

Bel ons en we helpen u meteen.

Bij Uitvaartzorg Koningshof bestaat de mogelijkheid tot het livestreamen van de uitvaart. Door hier gebruik van te maken komt er live een video beschikbaar voor mensen die door omstandigheden niet fysiek bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Wat is nou livestreamen?

Een livestream is een video opname die gelijk uitgezonden wordt via het internet. Daardoor is het mogelijk voor nabestaanden, vrienden en familie die niet fysiek aanwezig zijn om mee te kijken met de uitvaart. Dit kunnen ze doen op elk apparaat met internet (bijvoorbeeld een telefoon of computer) en als ze een persoonlijke link hebben ontvangen. Het is namelijk niet zo dat de uitvaart voor iedereen beschikbaar is. Alleen mensen waarvan bekend is dat ze mee willen kijken krijgen van ons een persoonlijke link. Daardoor blijft het laatste afscheid een intiem moment.

De redenen om een uitvaart te livestreamen

Het komt helaas vaak voor dat er nabestaanden zijn die graag (fysiek) bij de uitvaart aanwezig willen zijn, maar waarbij dit niet mogelijk is. Hier zijn veel oorzaken voor te noemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand ziek is, geen vervoer heeft of simpelweg te ver weg woont om te kunnen komen. Wat de reden van de gedwongen fysieke afwezigheid ook is, het livestreamen van de uitvaart biedt de oplossing. Zoals eerder vermeld kunnen nabestaanden die niet kunnen komen op deze manier wel de uitvaart meekrijgen, op het zelfde moment als dat deze plaatsvindt.

De uitvaart op beeld

Een ander bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de video die gemaakt wordt op te slaan. Dit gaat natuurlijk in overleg. Door de video die tijdens de uitvaart wordt gemaakt op te slaan, kunt u deze altijd terug kijken. Ook nabestaanden die zowel fysiek als online niet aanwezig konden zijn hebben zo een kans de uitvaart terug te zien. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn voor familie die aan de andere kant van de wereld woont.

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.