Ons Afscheidshuis

Bij Uitvaartzorg Koningshof beschikken we over ons eigen afscheidshuis. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en passend afscheid. Of u nu kiest voor een groot afscheid in onze aula, of een intiem afscheid in een afgeschermd deel van de aula.

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Zo hebben wij ruimtes waar je in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, van catering tot audiovisuele middelen. Ook is het mogelijk een uitvaart vanuit uw eigen locatie te organiseren, zoals bijvoorbeeld een huiskamer of tuin. Wij helpen u graag met deze persoonlijke invulling van het afscheid. Het afscheidshuis heeft ook voldoende ruimte voor zowel een grote als een intieme condoleance. 

Afscheidshuis Koningshof
begrafenisauto
begrafeniswagen
verzorgingsteam Koningshof

Verzorgen

Verder is er de mogelijkheid om de verzorging van de overledene elders te laten plaatsvinden. Ons ervaren verzorgingsteam staat klaar om de verzorging en het vervoer op een correcte en gepaste wijze uit te voeren, met zorg en respect voor de overledene. Indien gewenst kan de overledene ook thuis worden opgebaard, in een ander uitvaartcentrum of bijvoorbeeld in een verzorgings- of verpleeghuis, waarbij we flexibel zijn om aan de wensen van de familie tegemoet te komen. Onze prioriteit is om in deze moeilijke tijd de familie en nabestaanden te ondersteunen en een waardig afscheid te faciliteren op de locatie die het meest passend is voor hen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de faciliteiten van ons afscheidshuis? Of wilt u meer weten over de sfeer in ons afscheidshuis? U bent van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze medewerkers. Voor onze contactgegevens en onze openingstijden kunt u terecht op onze contactpagina. Ons contactformulier is te vinden onder aan deze pagina. Hier zult u wederom onze contactgegevens en onze locatie op Google Maps vinden. Wij horen graag van u!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Dankwoorden en reviews

Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.