Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Onze Waarden

Bij Uitvaartzorg Koningshof vinden wij dat ieder mens een waardig afscheid verdient. Dit begint bij het uitvoeren van de laatste wensen van de overledene. Ook nemen wij natuurlijk de wensen en ideeën van nabestaanden erg serieus. Samen met u zal een van onze ervaren medewerkers in een uitgebreid gesprek al deze wensen en ideeën goed in beeld brengen. Deze medewerker zal uw vaste aansprekingspunt zijn gedurende de gehele begeleidingsperiode. Zo hoeft u zich nooit te herhalen en voorkomen we communicatie misverstanden.

Natuurlijk zullen wij altijd geduldig met u zijn en uitgebreid tijd voor u nemen. Het organiseren van een uitvaart is een emotioneel proces waarin er in een korte tijd veel besluiten genomen worden.

Passend Afscheid

Zoals eerder vernoemd zijn uw ideeën en wensen voor ons het uitgangspunt bij het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid van de overleden dierbare. Wij zullen u helpen uw ideeën uit te werken binnen onze vele mogelijkheden. Hierbij letten wij ook op de details zodat we u kunnen verzekeren dat u altijd met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart.

Wij hechten waarde aan uw mening

Nadat wij een uitvaart hebben uitgevoerd sturen wij na ongeveer 14 dagen een Klanten Tevredenheidsformulier. Hierin vragen wij u op eenvoudige wijze kenbaar te maken op onderdelen van de uitvaart hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wij vragen u vriendelijk dit formulier te retourneren aan ons hoofdkantoor in een daarvoor bestemde en gefrankeerde antwoordenveloppe. De eindbeoordeling vragen wij u te doen middels een cijfer.

Indien uw waardering is kenbaar gemaakt d.m.v. een beoordeling van het cijfer waarbij 0 = slecht en 10 = zeer goed, wij zouden deze graag willen plaatsen als een recensie op onze website. Wij vermelden naast het aantal sterren (staat voor het cijfer) alleen uw initialen en woonplaats.

Als waardering voor de door u genomen moeite en ons toestaat uw waardering te plaatsen zoals hierboven vermeld, maken wij als dank € 10,- over aan het goede doel CliniClowns.

 

Voor meer informatie over ons en over onze waarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn te vinden onder aan deze pagina en op onze contactpagina. Wij zijn ook bereikbaar via het contactformulier die wederom onder aan deze pagina te vinden is.

Contact
.