Het rouwvervoer

Voor specifieke vragen kunt u ons altijd bellen. 

In het vervoer voor de uitvaart zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. U kunt kiezen voor het gebruik van onze eigen rouwauto’s. U heeft hierbij de keuze uit een stijlvolle antracietgrijze- en een zwarte Mercedes. Maar uw keuze is niet beperkt tot deze opties; wij bieden ook alternatieve vervoersmogelijkheden aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koets met paarden, een uitvaartbus of een motor met zijspan. 

Onze ervaren uitvaartverzorgers staan voor u klaar om u hierover uitgebreid te informeren en om samen met u na te denken over de meest passende keuze voor het staatsievervoer tijdens de uitvaart. Voor meer informatie over rouwvervoer kunt u terecht bij Curam Uitvaartsupport

uitvaartbus Soest
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.