Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Locaties

Bij Uitvaartzorg Koningshof is het mogelijk om zelf een locatie te kiezen voor uw uitvaart. Dit kan natuurlijk in ons afscheidshuis zijn, maar ook een externe uitvaart locatie is mogelijk. Bij het kiezen van een uitvaartlocatie is vooral het aantal genodigden een belangrijke factor. Op deze pagina informeren wij u over de verschillende mogelijkheden.

Uw afscheid in ons Afscheidshuis

Ons afscheidshuis is erop gemaakt om u in een huiselijke, intieme en vredige sfeer afscheid te laten nemen van uw dierbare. In ons afscheidshuis zult u uiteraard alles vinden wat hiervoor nodig is.

U kunt bij ons de rouwdienst- of condoleancebijeenkomst organiseren. Natuurlijk bieden wij hierbij ook de mogelijkheid voor een hapje of drankje. Verder zijn wij uitstekend bereikbaar en zijn er genoeg parkeermogelijkheden.

Zo verzorgen wij naast een uitvaart in Soest ook uitvaarten in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Hilversum, Laren, Leusden, Loosdrecht, Maartensdijk, Nijkerk, Soesterberg, Utrecht, Zeist, Bosch en Duin, Eemnes en omgeving. Wij zijn bekend met deze locaties, de bijbehorende tarieven en hebben ervaring met het organiseren van uitvaarten op deze specifieke locaties. Graag informeren en adviseren wij u over deze bijzondere plaatsen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op!

Begraven

In Nederland bent u vrij om begraven te worden in de plaats en op de begraafplaats naar keuze.

Onze uitvaartverzorgers kennen alle locaties en vertellen u ook wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Cremeren

In de regio Soest zijn er verschillende crematoria. U bent vrij om aan te geven wat uw voorkeur is. Onze uitvaartleiders vertellen u verder wat de mogelijkheden zijn op deze verschillende locaties. Zo kunt u, wanneer u wenst gecremeerd te worden, ervan uitgaan dat uw uitvaartwensen door Uitvaartzorg Koningshof nageleefd en gerespecteerd worden.

Voorgesprek aanvragen

Kerken

In gemeente Soest en Baarn zijn verschillende kerken. Zo kunt u bij Uitvaartzorg Koningshof in de regio uitwijken naar verschillende kerken. In gemeente Soest en Baarn zijn verschillende kerken. Bekijk  

Na de Uitvaart

Samen eten en drinken staat symbool voor het samen delen van herinneringen en verdriet. In en rondom Soest zijn er verschillende mogelijkheden om bij elkaar te komen. Wij zetten ze hier voor u op een rijtje. Bekijk  

Uw Uitvaart laten registreren

Wij willen u graag helpen om afscheid te nemen van uw dierbare(n) door middel van een persoonlijk, fijn en goed verzorgd afscheid. Bekijk  
.