Uitvaart Bilthoven

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Bilthoven organiseren met Uitvaartzorg Koningshof

Kolen-de-WindhondNa het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden en u moet veel beslissingen nemen. Het uitvaartcentrum van Uitvaartzorg Koningshof nabij Bilthoven begrijpt dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Wij willen u volledig ontzorgen zodat u rustig een waardig en passend afscheid kunt organiseren met onze hulp. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn de wensen van uw dierbare in vertrouwde handen. Wij staan u enorm graag bij tijdens de uitvaart in Bilthoven.

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalig uitvaartcentrum die uitvaarten verzorgt in de gemeente Soest, vlakbij Bilthoven. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en deskundig. Zij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen en u hierin advies geven. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als uitvaartcentrum nabij Bilthoven goed hoe wij u het beste kunnen bijstaan.

Ons afscheidshuis

 

Voor het organiseren van een uitvaart rondom Bilthoven heeft u vele opties. Ten eerste moet u bedenken of u een begrafenis of een crematie in Bilthoven wilt organiseren. U heeft de mogelijkheid om de uitvaart in Bilthoven te organiseren in ons afscheidshuis. Hier bezitten wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om op mooie wijze afscheid te kunnen nemen. Zo kunt u gebruik maken van onze aula en hebben wij drie familiekamers die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden.

De mogelijkheden bij ons uitvaartcentrum voor een uitvaart in Bilthovenafscheidshuis

Uitvaartzorg Koningshof verzorgd passende uitvaarten voor een goed afscheid. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op onze kennis en ervaring bij het verzorgen van het afscheid. Zo kunt u een crematie regelen in ons afscheidshuis. Ook is een stille crematie een mogelijkheid. Hierbij kiest u de locatie van de uitvaart zelf. Denkt u hierbij aan een locatie waar de overledene fijne herinneringen heeft gehad. Voor een begrafenis heeft u keuze uit een aantal begraafplaatsen in de regio.

Naast ons afscheidshuis en uitvaartcentrum nabij Bilthoven hebben wij ons vaste verzorgingsteam. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt na het overlijden van uw dierbare. Altijd gaan zijn zorgzaam en deskundig te werk. Ook hebben wij ons eigen rouwvervoer, hier kunt u gebruik van maken zou u dit willen. In de rouwauto’s zijn verschillende opties beschikbaar. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u vragen te beantwoorden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.