Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Bilthoven

Begrafenis Bilthoven verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof

Begrafenisondernemer BilthovenWilt u uw dierbare laten begraven nabij Bilthoven? Begrafenisondernemer Koningshof helpt u graag verder met een begrafenis in Bilthoven. Wij zijn namelijk een ervaren uitvaartzorg die gelegen is in Soest. Wanneer u door ons een uitvaart laat verzorgen, gaan wij onze uiterste best doen om uw overleden dierbare het waardige afscheid te geven dat hij of zij verdient. Onze begrafenisondernemer in omgeving Bilthoven realiseert dat door met u de tijd te nemen om te bespreken wat de wensen zijn van de dierbare en nabestaanden. Zo kunnen we alles goed in beeld brengen en een onvergetelijke uitvaart realiseren. Want niets is belangrijker dan het nemen van een goed afscheid, waar u later met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Wilt u meer weten over onze begrafenisondernemer in Bilthoven? Lees dan verder.

Een prachtige begrafenis laten verzorgen in Bilthoven door Uitvaartzorg Koningshof

Het is onze prioriteit om uw dierbare een begrafenis bij Bilthoven te geven zoals hij of zij die voor ogen had. Wanneer we samen met u alle wensen gaan bespreken, staan we voor alle opties open voor het afscheid. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen locatie kiezen waar u een fijn gevoel of goede herinneringen heeft gehad. Dit maakt de uitvaart nog persoonlijker en dus nog mooier. Naast dit kan de uitvaart in Bilthoven ook goedkoper uitvallen, en flexibeler gepland worden. Alles over de mogelijkheden die u heeft bij een uitvaart vindt u op deze pagina. En als u nieuwsgierig bent naar de kosten die u kunt verwachten voor de begrafenis, dan kunt u deze pagina raadplegen. Bij een begrafenis kunnen de kosten namelijk verschillen per gemeente. In de randstad kan het namelijk zijn dat een begrafenis duurder is dan in de achterhoek.

Voor meer over Uitvaartzorg Koningshof raadpleegt u onze website of onze Facebook.

 

.