Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 46 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Bilthoven

Begrafenis Bilthoven verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof

Begrafenis BilthovenZoekt u naar een uitvaartzorg in de buurt van Bilthoven met ervaren uitvaartleiders die de begrafenis van uw dierbare zal verzorgen? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Koningshof u daar graag mee verder. Uitvaartzorg Koningshof is namelijk een ervaren uitvaartzorg die gelegen is in Soest, provincie Utrecht. Wanneer u door ons een uitvaart laat verzorgen, gaan wij onze uiterste best doen om uw overleden dierbare de waardige afscheid te geven die hij of zij verdient heeft. Wij gaan dat realiseren door met u de tijd te nemen om te bespreken wat de wensen zijn van de dierbare en de nabestaanden. Zo kunnen we alles goed in beeld brengen en een onvergetelijke uitvaart realiseren. Want niets is belangrijker dan het nemen van een goed afscheid, waar u later met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Wilt u meer weten over een begrafenis in Bilthoven verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof, lees dan verder.

Een prachtige begrafenis laten verzorgen in Bilthoven door Uitvaartzorg Koningshof

Het is onze prioriteit om uw dierbare een afscheid te geven zoals hij of zij die voor ogen had. Wanneer we samen met u alle wensen gaan bespreken, staan we voor alle opties open voor de uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen locatie kiezen waar u een fijn gevoel of goede herinneringen heeft gehad. Dit maakt de uitvaart nog persoonlijker en dus nog mooier. Naast dit kan de uitvaart in Bilthoven ook goedkoper uitvallen, en flexibeler gepland worden. Alles over de mogelijkheden die u heeft bij een uitvaart vindt u op deze pagina. En als u nieuwsgierig ben naar de kosten die u kunt verwachten voor de begrafenis, dan kunt u deze pagina raadplegen. Bij een begrafenis kunnen de kosten namelijk verschillen per gemeente. In de randstad kan het namelijk zijn dat een begrafenis duurder is dan in de achterhoek.

Voor meer over Uitvaartzorg Koningshof raadpleegt u onze website of onze Facebook.