Uitvaart Hilversum

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart in Hilversum

Welkom bij Uitvaartzorg Koningshof, waar wij begrijpen dat het organiseren van een uitvaart in Hilversum een bijzondere betekenis heeft. In het hart van dit prachtige district, geven wij om elke unieke levensreis en streven ernaar om afscheid te nemen met respect en zorg.Ons ervaren team, geworteld in Hilversum, is er om u te begeleiden bij elke stap van het uitvaartproces. Wij begrijpen de lokale gemeenschap en de nuances die het organiseren van een uitvaart in Hilversum met zich meebrengen.

Of het nu gaat om het regelen van een traditionele begrafenis of een intieme crematie, wij bij Uitvaartzorg Koningshof zetten ons in voor het creëren van een warme en liefdevolle herdenking die recht doet aan het leven van uw dierbare.Wij geloven dat een uitvaart in Hilversum meer is dan alleen een ceremonie; het is een moment om te delen, lief te hebben en te herinneren. Bij Uitvaartzorg Koningshof richten we ons op het brengen van troost en het creëren van een sfeer die de unieke persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt.

Of het nu gaat om het selecteren van een uitvaartkist die past bij de stijl van uw dierbare, het regelen van gepast rouwvervoer, of het verzorgen van een emotionele foto- of video presentatie tijdens de uitvaart, wij staan voor u klaar.Laat Uitvaartzorg Koningshof u begeleiden bij het vormgeven van een afscheid dat trouw is aan de geest van Hilversum. Wij zijn hier om te helpen, te ondersteunen en een gedenkwaardige uitvaart te creëren die de levensvreugde viert die uw dierbare aan deze gemeenschap heeft toegevoegd.

Een uitvaart regelen in Hilversum door Uitvaartzorg Koningshof

Uitvaartdiensten in Hilversum:

Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden we een scala aan uitvaartdiensten om aan de diverse behoeften van onze gemeenschap te voldoen. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een unieke ceremonie, ons toegewijde team staat klaar om elke stap van het proces met zorg en respect te begeleiden.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart bij Uitvaartzorg Koningshof is een viering van het leven, waar we samen herinneringen delen en  steun bieden aan elkaar. Onze diensten omvatten het volledige scala van uitvaartarrangementen, waaronder bloemstukken, rouwboeketten en het verzorgen van foto- of videopresentaties tijdens de ceremon

 2. Begrafenis

  Bij een begrafenis spelen diverse elementen een rol bij het bepalen van de kosten. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en extra functies vormen een genuanceerde choreografie van kosten. Uitvaartzorg Koningshof zorgt ervoor dat elke begrafenis een respectvolle en persoonlijke herdenking is.

 3. Crematie

  Crematies bieden een economisch verantwoorde keuze met kosten variërend tussen €6.000 en €9.000. Onze diensten omvatten niet alleen de crematie zelf, maar ook de mogelijkheid tot het selecteren van een urn en het organiseren van een herdenkingsdienst. Een serene en respectvolle sfeer staat centraal bij elke crematie die we verzorgen.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Koningshof willen we verder gaan dan verwachtingen. Onze extra rituele diensten zijn ontworpen om uw uitvaart een persoonlijk tintje te geven en om recht te doen aan de unieke levensreis van uw dierbare. Wij begrijpen dat het de kleine details zijn die een afscheid memorabel maken.

Extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten: Kies uit een zorgvuldig samengestelde collectie uitvaartkisten die variëren in materialen en ontwerpen. Onze selectie biedt een eerbetoon aan diverse smaken en persoonlijkheden.
 • Rouwvervoer: Ons assortiment van rouwvervoer biedt respectvolle opties die passen bij de stijl en wensen van uw dierbare. Van traditionele rouwauto’s tot eigentijdse alternatieven, we streven naar perfectie in het creëren van een waardige processie.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om herinneringen tot leven te brengen. Kies uit ons uitgebreide            repertoire of breng uw eigen favoriete nummers aan. Ons team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van melodieën die de ziel raken.
 • Rouwdrukwerk: Personaliseer rouwkaarten en herdenkingsboekjes om een blijvende herinnering te creëren. Met aandacht voor detail, zorgen wij ervoor dat elk stukje rouwdrukwerk een reflectie is van het leven dat we vieren.
 • Rouwboeket: Onze bloemisten begrijpen de kracht van bloemen als symbolen van liefde en herinnering. Kies uit ons assortiment van zorgvuldig samengestelde rouwboeketten of laat ons een arrangement creëren dat specifiek past bij de persoonlijkheid van uw dierbare
 • Een foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Breng dierbare herinneringen tot leven met een visuele presentatie, die de aanwezigen verbindt met de bijzondere momenten uit het leven van uw dierbare.
 • Uitvaart Livestreamen: Voor dierbaren die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Zo kunnen vrienden en familie van over de hele wereld deelnemen aan het afscheid.

Wat kost een uitvaart in Hilversum?

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat transparantie en respect voor uw budget cruciaal zijn bij het regelen van een uitvaart. De kosten variëren op basis van verschillende factoren, en ons doel is om een evenwicht te vinden tussen waardigheid en betaalbaarheid.

Kosten uitvaart

Uitvaarten

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van u en uw dierbare. Van de keuze tussen een traditionele begrafenis of een crematie tot aanvullende diensten zoals rouwboeketten en muziek, wij streven ernaar om elke uitvaart op maat te maken. Voor gedetailleerde prijsinformatie nodigen we u uit om onze website te raadplegen.

Begrafenis

In de delicate dans van begrafeniskosten ligt het totaalbedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze gepersonaliseerde choreografie van kosten.

Crematie

Bij een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat niet alleen de crematie zelf maar ook de urn en opties voor een respectvolle herdenkingsdienst. Een economisch verantwoorde keuze, gericht op het creëren van een serene en respectvolle atmosfeer.

Waarom kiezen voor Uitvaartzorg Koningshof?

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we de unieke behoeften van onze gemeenschap. Ons ervaren team biedt niet alleen uitgebreide diensten, maar ook een persoonlijke benadering die uw wensen respecteert. We zijn toegewijd aan het creëren van een gedenkwaardige en liefdevolle herdenking voor uw dierbare.

Wanneer u voor Uitvaartzorg Koningshof kiest, kiest u voor aandacht, ervaring en een individuele aanpak. Laat ons uw last verlichten en uw geliefde herinneren zoals ze verdienen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of laat een aanvraag achter op onze website. Uitvaartzorg Koningshof, waar zorg en respect samenkomen.                                                                                                                                           

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.