Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Soesterberg

Uitvaart Soesterberg verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof

Uitvaart UtrechtWilt u een prachtige uitvaart laten verzorgen in de omgeving van Soesterberg? Dan helpen wij van uitvaartzorg Koningshof u daar enorm graag mee verder. Bij Uitvaartzorg Koningshof geloven wij er namelijk in dat het aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget mogelijk is om een onvergetelijke uitvaart te verzorgen. Een uitvaart waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. Het is namelijk ook onze prioriteit om samen met de laatste wensen van de (overleden) dierbare en de nabestaanden een persoonlijk afscheid te verzorgen. Het is namelijk alleen maar mooier als het afscheid het leven van de dierbare reflecteert. Wilt u hierbij meer weten over Uitvaartzorg Koningshof? Dan kunt u eens een kijkje nemen op onze website. Hieronder kunt u bovendien verder lezen voor meer informatie over een afscheid verzorgd in Soesterberg door ons.

Laat een prachtige en onvergetelijke uitvaart in Soesterberg verzorgen door Uitvaartzorg Koningshof

Samen met onze uitvaartleiders en uw persoonlijke wensen gaan wij zorgen voor een onvergetelijke afscheid van uw dierbare. Hierbij kunt u zelf volledig invullen hoe u wilt dat de uitvaart eruit gaat zien. U vindt op deze pagina al enkele voorbeelden van mogelijkheden die u heeft bij de uitvaart. Bent u hierbij nog benieuwd naar de kosten die bij de uitvaart komen kijken? Gebruik dan de navigatie balk om de pagina van de kosten te bekijken, of klikt u hier. Heeft u verder nog vragen en / of onduidelijkheden over een crematie of begrafenis verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof? Dan horen wij die graag van u. U vindt onze contact gegevens onderaan de pagina en op de contact pagina. Stuur ons eens een mailtje of bel ons (dit gaat natuurlijk sneller). Ook op onze Facebook zijn wij altijd bereikbaar. Wij helpen u graag verder.

.