Het wensenboekje

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om het een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om met deze wilsbeschikking te weten wat de wensen van de overledene zijn.

Het opstellen van uw wilsbeschikking

U kunt vrijblijvend een wilsbeschikking downloaden, heeft u liever dat wij u een wilsbeschikking toesturen? Bel of stuur een mail met uw adresgegevens, dan zorgen wij dat deze bij u terecht komt. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Ook kunt u te allen tijden een afspraak maken met onze uitvaartverzorger om u te laten informeren over de mogelijkheden van een uitvaart die bij u past. Door dit te bespreken kunnen wij u een transparante kostenbegroting geven wat een huidige uitvaart, geheel naar uw wens(en) kost. U belt eenvoudig even op voor een afspraak of loopt binnen in ons afscheidshuis.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Registreren bij Uitvaartzorg Koningshof

Wij waarderen het wanneer u kiest voor Uitvaartzorg Koningshof.

Indien u zich bij ons laat registeren, betaalt u vooraf een kleine bijdrage van € 10.00 aan administratiekosten. U krijgt daarna van ons een bewijs van inschrijving. Wat recht geeft op € 200,00 euro korting op de uitvaart. Dit bewijs is persoonsgebonden en geldt alleen als de uitvaart door Uitvaartzorg Koningshof wordt uitgevoerd.

Download hier het exemplaar voor wilsbeschikking

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wensenboekje Uitvaartzorg Koningshof

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.