Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Ons Team

Bij ons staat voorop dat wij u op persoonlijke wijze willen begeleiden. Wij geloven dat door persoonlijke aandacht en de nabestaanden centraal te stellen, onze dienstverlening en zorg in kwaliteit toeneemt. Dit is al jarenlang voor ons de standaard en blijft de beste manier om vertrouwen tussen u en ons team op te bouwen en vast te houden.

Uitvaartzorg Koningshof heeft al jarenlang een goede naam in Soest, Baarn en omstreken. Hier zijn wij trots op en ons team doet er alles aan om deze goede naam te behouden.

Onze uitvaartleiders

Bij Uitvaartzorg Koningshof zijn onze uitvaartverzorgers Peter Chrispijn en Reina Loots uw vaste aanspreekpunten.
Zij zullen u vanaf het eerste contact begeleiden, als luisterend oor, schouder en adviseur.
Ook op de belangrijke momenten zijn zij op de achtergrond om alles in goede banen te leiden.

Zorgteam

Ons eigen zorgteam is deskundig en zal op een respectvolle wijze aan uw overleden dierbare de laatste zorg geven. Ook wanneer u bij de laatste zorg wilt helpen, zullen zij u hierbij met aandacht en tijd ondersteunen.

Bij ons begint het verzorgen vanaf het eerste moment. Het lichaam van de overledene wordt gewassen, gekleed en verzorgd. Indien nodig kunnen wij ook make-up verzorgen, de haren wassen en kappen. Bij de verzorging heeft u de keuze aanwezig te zijn, te helpen of het geheel zelf te doen. Helpen bij de verzorging kan op vele manieren, het is te allen tijden belangrijk dat u zich hierbij prettig voelt. Deze zorg vindt plaats in ons afscheidshuis of op de locatie van overlijden.

Rouwvervoer

Ons rouwvervoer biedt voldoende ruimte om uw wensen tegemoet te komen. Standaard leveren wij een antraciet kleurige rouwauto, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor andere kleuren. Een volgauto, uitvaartbus, loopkoets of bakfiets behoort tot de mogelijkheden. Vraagt u gerust naar de verschillende mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen.

Mogelijkheden
.