Mogen we ons aan je voorstellen?

Maak kennis met uw vaste aanspreekpunten bij Uitvaartzorg Koningshof

Peter Chrispijn
Peter Chrispijn

Bij leven is ieder mens uniek. Ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdient een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek.

In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om aan te voelen hoe de nabestaanden afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol.

Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Reina Loots

Reina Loots

Daar waar anderen spreken over louter uitvaartverzorging, spreken wij over overlijdenszorg, waarbij wij een intensieve samenwerkingsrelatie aangegaan met de nabestaande(n). Zoals geen blad aan een boom hetzelfde is, zijn mensen dat ook niet. Elk mens is uniek en verdient dus een unieke uitvaart. 

Betrokkenheid, warmte, aandacht, afstemmen, luisteren, tussen de regels lezen, empathie, spiegelen, vertaalslagen maken, oog hebben voor detail, samen doen en het regelen van zaken zijn aspecten die ik belangrijk vindt in die samenwerkingsrelatie. De wensen van de overledene en/of nabestaanden staan centraal. Het belangrijkste is dat de begrafenis of crematie moet kloppen voor de nabestaanden en/of degene die vorm wil geven aan zijn of haar eigen afscheid.

Coen de Kluijver

Coen de Kluijver

Mijn naam is Coen de Kluijver en sinds 2019 ben ik begonnen als algemeen medewerker binnen de Funus Uitvaartzorg organisatie. 

naast dat ik mij vooral bezig heb gehouden met interne zaken binnen het bedrijf, ben ik ook aan de slag gegaan als uitvaart assistent en heb ik ervaring mogen opdoen als uitvaartverzorger.

Ondertussen probeer ik er, samen met mijn collega’s, voor te zorgen dat wij ten alle tijden een persoonlijk en waardig afscheid neer kunnen zetten voor onze families. Dit zijn twee aspecten die ik altijd probeer na te streven in mijn werk. 

Voor mij is een afscheid namelijk veel meer dan alleen de uitvaart.

 

Onze binnendienst

Thea Verhoef

Thea Verhoef

Ik ben Thea Verhoef en ik ben sinds 2000 werkzaam voor Funus Uitvaartzorg.

Als administratief medewerker voornamelijk verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen met betrekking tot de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem.

 


Ons verzorgingsteam

verzorgingsteam Koningshof
Dankwoorden en reviews
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.