Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Maartensdijk

Uitvaart Maartensdijk organiseren met Uitvaartzorg Koningshof 

Uitvaart MaartensdijkNa het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld voor de uitvaart in Maartensdijk worden en u moet veel beslissingen nemen. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Koningshof begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Wij willen u volledig ontzorgen zodat u rustig een waardig en passend afscheid kunt organiseren met onze hulp. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn de wensen van uw dierbare in vertrouwde handen. 

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de gemeente Soest en meer locaties in de omgeving. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en deskundig. Zij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen en u hierin advies geven. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste kunnen bijstaan. 

Ons afscheidshuis in de omgeving van Maartensdijk

Voor het organiseren van een uitvaart in Maartensdijk heeft u vele opties. Ten eerste moet u bedenken of u een begrafenis of een crematie in Maartensdijk wilt organiseren. U heeft de mogelijkheid om de uitvaart in de buurt van Maartensdijk te organiseren in ons afscheidshuis. Hier bezitten wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om op mooie wijze afscheid te kunnen nemen. Zo kunt u gebruik maken van onze aula en hebben wij drie familiekamers die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden. 

De mogelijkheden bij Valleilaan Uitvaartzorg

Naast ons afscheidshuis hebben wij ons vaste verzorgingsteam. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt na het overlijden van uw dierbare. Altijd gaan zijn zorgzaam en deskundig te werk. Ook hebben wij ons eigen rouwvervoer, hier kunt u gebruik van maken zou u dit willen. In de rouwauto’s zijn verschillende opties beschikbaar.

Uw wensen voor de uitvaart in Maartensdijk staan bij ons centraal

Voor ons is niets belangrijker dan de wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden. Wij willen immers een uitvaart organiseren, die u voor ogen had. Hierbij gaan wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Alles omtrent de uitvaart van uw dierbare wordt voor u geregeld. U krijgt de tijd en ruimte om te rouwen.

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar via onze telefoon en e-mail. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. 

.