Uitvaart Utrecht

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Utrecht door Uitvaartzorg Koningshof

Welkom bij Uitvaartzorg Koningshof, waar wij, in het kloppende hart van Utrecht, voor u klaarstaan om een betekenisvolle uitvaart in Utrecht te verzorgen.

In de sfeervolle setting van Utrecht bieden wij een persoonlijke benadering voor een uniek afscheid. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, een serene crematie, of een specifieke herdenking op een bijzondere locatie, ons toegewijde team is er om u te ondersteunen.

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat elke familie uniek is. Daarom streven we naar een harmonieuze balans tussen respect en betaalbaarheid voor een afscheid dat past bij uw wensen. De kosten variëren op basis van uw keuzes, en gedetailleerde informatie is beschikbaar op onze website.

In Utrecht, waar geschiedenis en gemeenschap samenkomen, streven wij naar een uitvaart die de unieke levensreis van uw dierbare weerspiegelt. Onze dienstverlening omvat niet alleen gebruikelijke aspecten maar gaat verder met extra rituele diensten, zoals uitvaartkisten, rouwvervoer, muziek, rouwdrukwerk, rouwboeketten en zelfs een foto- of videopresentatie. Voor degenen die er niet persoonlijk bij kunnen zijn, bieden wij ook uitvaartlivestreaming aan.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult of om een afspraak te maken. Uitvaartzorg Koningshof staat klaar om u door elke stap van deze emotionele reis in Utrecht te begeleiden.

Uitvaartdiensten in Utrecht

Onze dienstverlening omvat verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat het afscheid precies past bij uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, een serene crematie, of een andere specifieke viering van het leven, bij Uitvaartzorg Koningshof staan we voor u klaar.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart bij ons gaat verder dan een simpele dienst. Wij streven naar het creëren van een gedenkwaardig moment dat recht doet aan het leven van uw dierbare. Onze expertise stelt ons in staat om samen met u de details te regelen, van rouwvervoer tot muziek en bloemstukken.

 2. Begrafenis

  Een begrafenis is een intieme manier om afscheid te nemen. Wij begeleiden u door de keuzes van de begraafplaats, het type grafsteen en andere details die het afscheid persoonlijk maken.BijUitvaartzorg Koningshof streven we naar een harmonieuze balans tussen respect en betaalbaarheid.

 3. Crematie

  Voor een serene en respectvolle sfeer biedt een crematie een passende keuze. Onze kosten voor crematie diensten variëren tussen €6.000 en €9.000, inclusief de crematie zelf, de urn en opties voor een herdenkingsdienst. We streven ernaar om deze emotionele tijd zo zorgvuldig en waardig mogelijk te begeleiden.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat elk afscheid uniek is en een persoonlijke touch vereist. Daarom bieden wij een scala aan extra rituele diensten om het afscheid zo bijzonder mogelijk te maken.                                                                                Extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten: We bieden een diverse selectie uitvaartkisten aan, variërend van traditioneel tot eigentijds. Uw keuze kan het karakter van het afscheid weerspiegelen, en we staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.
 • Rouwvervoer: Ons rouwvervoer is meer dan alleen een praktische overweging; het is een eerbetoon aan het leven dat geleefd is. Van klassieke rouwauto’s tot bijzondere alternatieven, we passen het vervoer aan naar uw wensen.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om emoties te verwoorden die woorden niet kunnen vangen. We helpen u bij het kiezen van muziek die de herinneringen aan uw dierbare koestert en de sfeer van het afscheid versterkt.
 • Rouwdrukwerk: Ons team staat paraat om rouwkaarten en andere drukwerkelementen te personaliseren, zodat ze recht doen aan het leven en de persoonlijkheid van uw dierbare.
 • Rouwboeket: Bloemen hebben de kracht om troost te bieden. Onze arrangeurs creëren rouwboeketten die niet alleen esthetisch mooi zijn maar ook een symbolische betekenis hebben, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten.
 • Foto- of Videopresentatie tijdens de Uitvaart: Een foto- of videopresentatie kan de rijkdom van herinneringen tot leven brengen. Wij assisteren u bij het samenstellen van een visueel eerbetoon dat de momenten van geluk, liefde en verbondenheid belicht.
 • Uitvaart Livestreamen: Voor geliefden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Op deze manier kunnen zij vanuit elke locatie deelnemen aan het afscheid.

Wat kost een uitvaart in Utrecht?

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat transparantie rondom de kosten van een uitvaart essentieel is. De prijs van een uitvaart in Utrecht varieert afhankelijk van verschillende factoren, en ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.                                                                                                                        Kosten uitvaart

Uitvaarten

De kosten van een uitvaart worden beïnvloed door uw keuzes met betrekking tot diensten en extra’s. Of het nu gaat om een intieme plechtigheid of een uitgebreide viering van het leven, wij bieden flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. Gedetailleerde prijsinformatie voor specifieke uitvaartdiensten is beschikbaar op onze website.

Begrafenis

In de complexe choreografie van begraafkosten ligt het bedrag doorgaans ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze genuanceerde kostenstructuur.

Crematie

Tijdens een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Het is een economisch verantwoorde keuze, gericht op een serene en respectvolle sfeer.

Persoonlijke benadering en Advies

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat elke familie anders is. Daarom bieden wij een individuele benadering om ervoor te zorgen dat het afscheid past bij uw unieke behoeften. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden en ondersteunen tijdens deze emotionele tijd. Neem gerust contact met ons op voor een consultatie of om een aanvraag in te dienen. Bij Uitvaartzorg Koningshof staan we naast u, in elke stap van het afscheid nemen.                                                                                                                                                                           

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.