Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 46 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Utrecht

Crematie Utrecht verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof

Crematie UtrechtWilt u een prachtige crematie voor uw dierbare laten verzorgen in de omgeving van Utrecht? Dan kunnen wij van Uitvaartzorg Koningshof u daar perfect bij helpen. Uitvaartzorg Koningshof is een ervaren uitvaartonderneming die bekend is met de omgeving van Utrecht. Daarom kunnen wij u perfect helpen met een prachtige uitvaart en alle mogelijkheden aanbieden die er in de omgeving aanwezig zijn. Bij onze uitvaartzorg vinden wij overigens dat ieder mens een waardig afscheid verdient. Ieder mens is immers uniek. Daarbij beginnen wij met het uitvoeren van de laatste wensen van de overledene. Wij luisteren aandachtig naar de wensen en de ideeën die de nabestaanden hebben voor de uitvaart van uw dierbare. In een uitgebreid gesprek worden al uw wensen in beeld gebracht. Zo kunnen wij aan de slag gaan om een prachtig afscheid te verzorgen. Wilt u meer weten over uitvaartzorg Koningshof, lees dan verder.

Laat een prachtige crematie verzorgen door de ervaren uitvaartleiders van Uitvaartzorg Koningshof

Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zal u een vaste uitvaartleider toegewezen krijgen. De uitvaartleider zal u zowel voor, tijdens als na de uitvaart bijstaan tijdens deze enorm zware periode. Niets is namelijk erger dan het overlijden van een geliefde. Het is heel belangrijk dat u de tijd en de ruimte krijgt en neemt om te rouwen, samen met uw nabije omgeving. Wij gaan alle zorgen uit uw handen nemen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Er zijn veel mogelijkheden die er zijn bij een crematie en een uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld een locatie zelf kiezen voor de uitvaart. Wij gaan samen met u kijken in hoeverre dit mogelijk is. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden bij een uitvaart. Voor contact kunt u altijd onze contact pagina of Facebook raadplegen.