Begrafenis Hilversum

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Hilversum organiseren met Uitvaartzorg Koningshof 

Paleis-SoestdijkEen begrafenis in Hilversum kunt u organiseren met de hulp van Uitvaartzorg Koningshof. Onze uitvaartverzorgers zullen u ondersteunen bij het verlies van uw dierbare en nemen uw zorgen uit handen. Wij begrijpen dat er op dit moment veel op u afkomt, daarom willen wij u volledig ontzorgen. Al onze medewerkers zijn deskundig en ervaren en stellen uw wensen centraal. Met geduld en zorgzaamheid willen wij samen met u een mooi en passend afscheid organiseren.

Uitvaartzorg Koningshof verzorgt al meer dan 25 jaar uitvaarten in de gemeente Soest. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar. Ons uitgangspunt is altijd het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid. Wij geloven dat ieder mens uniek is en dat een begrafenis in Hilversum daarom ook persoonlijk moet zijn. Wij luisteren aandacht naar de wensen van de nabestaanden en vinden het ook heel belangrijk om de de laatste wens van de overledene mee te nemen.

Deskundig, geduldig en zorgzaam

Uitvaartzorg Koningshof heeft haar eigen verzorgingsteam. Eén van onze verzorgers is uw vaste aanspreekpunt. Zo zorgen wij ervoor dat u zich nooit hoeft te herhalen en dat er geen problemen ontstaan in de communicatie. Ze zijn allemaal opgeleid om altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk te gaan. Soms spelen kosten ook een rol bij een begrafenis in Hilversum. Onze medewerkers kunnen u hierover informeren en u adviseren in verzekeringen.

Natuurlijk kunt u voor de uitvaart gebruik maken van ons afscheidshuis. Hier bevindt zich een aula en drie familiekamers. In de aula kunt u de plechtigheid en de condoleance organiseren en de familiekamers zijn geschikt voor het opbaren van uw dierbare. Ook kunt u zich hier even terugtrekken met familie. De familiekamers zijn 24/7 toegankelijk voor de nabestaanden. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze mensen staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.