Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 15 recensies

Kosten en Verzekering

Wanneer u een uitvaart door Uitvaartzorg Koningshof laat verzorgen, dan zullen wij er alles aan doen om het zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken binnen het aangegeven budget. Ongeacht of het budget hoog of laag is, alles is mogelijk bij Uitvaartzorg Koningshof. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn, en aan de hand daarvan gaan wij voor u aan het werk.

De kosten bij een uitvaart

Er zijn een tal van mogelijkheden en keuzes die u kunt maken wanneer u een uitvaart gaat regelen en wilt laten verzorgen. Hoeveel mensen wilt u dat er aanwezig zijn, wat voor rouwauto wilt u, wat voor uitvaartkist, enzovoorts. En ook de keuze of het een begrafenis of een crematie wordt zal het kostenplaatje anders beïnvloeden. De prijs van een begrafenis in twee verschillende gemeentes kan namelijk best wel ver uit elkaar liggen. Daarom is het altijd belangrijk om het zo goed mogelijk met uw naaste omgeving te bespreken wat uw persoonlijke wensen zijn. Zo weet u goed wat het budget kan en mag worden, en zal er rust ontstaan bij de nabestaanden. Dat is namelijk hard nodig tijdens een emotionele periode.

Een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering zal ervoor zorgen dat binnen de polisvoorwaarden de uitvaart (gedeeltelijk) uitgekeerd zal worden. Ook dit zal een impact kunnen hebben op het budget wat u over heeft voor de uitvaart. Kijk goed wat uw verzekering dekt en welke kosten het zal uitkeren, want dit kan namelijk veel verschillen per verzekering. Ook hiermee helpen wij u graag verder. Bovendien werken wij samen met Lifetri uitvaartverzekeringen, om gemakkelijk de premie van een uitvaartverzekering te berekenen.

Contact met Uitvaartzorg Koningshof

Wanneer er voor u nog onduidelijkheden zijn over de kosten en / of de verzekering die bij de uitvaart komt kijken, dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Stuur eens een mailtje of bel ons. Wij horen enorm graag van u.