Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

begrafenis nijkerk

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Stille Crematie

U kunt door Uitvaartzorg Koningshof ook een Stille crematie laten laten verzorgen. Deze vorm van cremeren heeft voor- en nadelen ten op zichte van een reguliere begrafenis.

Wat is er anders aan een stille crematie?

Bij een stille crematie wordt er uiteraard gebruik gemaakt van het crematorium, maar alleen voor het cremeren van het lichaam zelf. Er wordt echter geen afscheid genomen in het crematorium, zoals zou gebeuren bij een gewone crematie. In plaats daarvan wordt het afscheid georganiseerd op een andere locatie. Deze locatie mag u zelf kiezen en kan van alles zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een afscheid bij de overledene thuis of in Afscheidshuis Koningshof. De locatie kan ook een andere plek zijn waar er bijzondere of mooie herinneringen aan uw overleden dierbare zijn. Wij zullen u helpen om de door u gekozen locatie geschikt te maken voor het laatste afscheid. Voor meer informatie over het kiezen van een (externe) uitvaart locatie kunt u terecht op onze pagina ‘Uitvaart Locatie’. Deze kunt u vinden onder het kopje ‘Mogelijkheden’ of via deze link.

Alle voordelen van een stille crematie

Een stille crematie heeft wat voordelen over een gewone crematie. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat u zelf een persoonlijke locatie uit kan kiezen. Dit geeft gegarandeerd een intieme sfeer bij het afscheid creëert. Ook is een stille crematie vaak goedkoper als een gewone crematie. Dit komt omdat u vanzelfsprekend verschillende onkosten bij het crematorium niet hoeft te betalen. U maakt bijvoorbeeld geen gebruik van bijvoorbeeld de aula, dus hier hoeft u ook niet voor te betalen. Verder hoeft u ook minder rekening te houden met de (meestal volle) planning van het crematorium, waardoor er vaak meer mogelijk is qua planning van uw uitvaart.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft over de stille crematie  kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen of door ons te bellen of mailen. Onze contactgegevens zijn op onze contactpagina en onder aan deze pagina te vinden.

.