Crematie Soesterberg

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie Soesterberg organiseren met Uitvaartzorg Koningshof

CrematieHet overlijden van een geliefde is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Op dat moment staat de wereld even stil, terwijl er ook veel beslissingen genomen moeten worden. Uitvaartzorg Koningshof ontzorgt u volledig, zorgvuldig en met aandacht voor uw wensen. Onze uitvaartverzorgers werken deskundig en zijn zorgzaam. Ook ons eigen, vaste verzorgingsteam zijn ervaren, geduldig en deskundig. Ze zullen altijd zorgzaam te werk gaan voor de crematie in Soesterberg.

Uitvaartzorg Koningshof verzorgt uitvaarten in de gemeente Soest. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar. Wij zijn in het bezit van ons eigen afscheidshuis. Hier heeft u de mogelijkheid om het afscheid te organiseren. In ons afscheidshuis bevinden zich alle faciliteiten dus u nodig heeft om een uitvaart te organiseren. Zo is er een aula aanwezig en beschikken wij over drie familiekamer die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden. Deze plek is geschikt om u even terug te trekken, voor en na de plechtigheid.

Stille crematie op eigen gekozen locatie

Voor het organiseren van een uitvaart zijn veel mogelijkheden. Uitvaartzorg Koningshof biedt u meerdere optie, deze bespreken wij graag met uw. Daarbij bespreken wij ook graag uw wensen, deze staan voor ons centraal. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om het afscheid buiten ons afscheidshuis te organiseren. Bij een stille crematie kiest u zelf de locatie waar de uitvaart in Soesterberg gaat plaats vinden. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u informeren over geschikte locaties.

Denk aan een mooie buitenlocatie aan een meer of misschien wel bij u thuis. U kunt ook kiezen voor een locatie die betekenis had voor uw dierbare of iets dat overdekt is in de omgeving. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar onze medewerkers u bij kunnen helpen. Bedenk ook dat niet alles meteen beslist hoeft te worden. Sommige zaken kunnen wachten tot later. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.