Crematie regelen Leusden

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie regelen Leusden met Uitvaartzorg Koningshof

bloemen voor de kistEen crematie in Leusden kunt u regelen met de hulp van onze uitvaartverzorgers. Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige onderneming in Soest. Wij verzorgen uitvaarten in de gemeente Soest en daarbuiten als dat nodig is. Onze medewerkers begrijpen dat het verliezen van een dierbare emotioneel en moeilijk is. Daarom staan zij klaar om u te ondersteunen. Bij het regelen van een uitvaart komt er van alles op u af. De uitvaartverzorgers nemen uw zorgen uit handen.

Bij Uitvaartzorg Koningshof staan uw wensen en en de laatste wens van uw dierbare centraal. Hier zijn ze in vertrouwde handen. Wij vinden het belangrijk dat we een waardig en passend afscheid kunnen organiseren. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de plechtigheid in ons afscheidshuis te houden. Daarnaast hebben wij drie familiekamers tot onze beschikking. Hierin kunt u zich even terugtrekken, deze kamers zijn 24/7 toegankelijk voor de nabestaanden. U kunt altijd uw dierbare bezoeken.

Stille crematie op een mooie locatie

Als u kiest voor een crematie heeft u veel mogelijkheden met betrekking tot de locatie. Natuurlijk bent u welkom in ons afscheidshuis, maar u kunt ook kiezen voor een stille crematie. Dit houdt in dat u zelf een externe locatie kiest. Dit kan overal in de omgeving zijn, hier zijn vele mooie locaties te vinden. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u helpen bij het kiezen van een geschikte locatie. Zolang het maar voldoet aan uw wensen.

Daarnaast bieden wij u ons eigen rouwvervoer aan en kunnen wij ervoor zorgen dat de uitvaart live gestreamd wordt. Dit is prettig voor de mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart. Zo is iedereen er toch een beetje bij. Onze mensen in Soest zitten altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, dus neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.