Uitvaart Laren

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Laren organiseren met Uitvaartzorg Koningshof

begraafplaatsNa het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld voor de uitvaart in Laren worden en u moet veel beslissingen nemen. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Koningshof begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Wij willen u volledig ontzorgen zodat u rustig een waardig en passend afscheid kunt organiseren met onze hulp. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn de wensen van uw dierbare in vertrouwde handen.

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de gemeente Soest. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en deskundig. Zij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen en u hierin advies geven. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste kunnen bijstaan.

bloemen voor de kistOns afscheidshuis

Voor het organiseren van een uitvaart in Laren heeft u vele opties. Ten eerste moet u bedenken of u een begrafenis of een crematie wilt organiseren. U heeft de mogelijkheid om de uitvaart in de buurt van Laren te organiseren in ons afscheidshuis. Hier bezitten wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om op mooie wijze afscheid te kunnen nemen. Zo kunt u gebruik maken van onze aula en hebben wij drie familiekamers die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden. Wij helpen u graag verder met het kiezen van de uitvaart locatie.

Naast ons afscheidshuis hebben wij ons vaste verzorgingsteam. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt na het overlijden van uw dierbare. Altijd gaan zijn zorgzaam en deskundig te werk. Ook hebben wij ons eigen rouwvervoer, hier kunt u gebruik van maken zou u dit willen. In de rouwauto’s zijn verschillende opties beschikbaar. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor meer.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.