Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Laren

Begrafenis Laren laten verzorgen door Uitvaartzorg Koningshof 

Begrafenis LarenUitvaartzorg Koningshof ondersteunt u graag bij het verzorgen van een begrafenis in Laren. Wij kunnen ons goed voorstellen dat uw hoofd er niet naar staat om belangrijke zaken rondom de begrafenis in Laren te regelen na het overlijden van uw dierbare. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij kunnen alles voor u regelen. Wanneer u zelf graag bepaalde dingen regelt, doen wij uiteraard een stap naar achteren. Het belangrijkste voor ons is dat het afscheid voldoet aan uw wensen. 

Bij het organiseren van een begrafenis of crematie in Laren heeft u verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de locatie of de plek waar u uw dierbare wilt laten begrafen. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar ook voor een natuurbegraafplaats. Hier bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving. Bijvoorbeeld een in bosachtig gebied of op een landgoed. Het idee van zo’n begraafplaats is dat het opgaat in de omgeving. 

Uw laatste wens in vertrouwde handen bij Uitvaartzorg Koningshof 

Als het gaat om de locatie kunt u natuurlijk gebruik maken van ons afscheidshuis in Soest. Wij hebben ons afscheidshuis huiselijk ingericht, hier kunt u een mooi en waardig afscheid organiseren. U kunt hiervoor gebruik maken van onze aula en wij beschikken ook over drie familiekamers. De nabestaanden hebben 24/7 toegang tot deze familiekamer. Hier kunt u zich voor en tijdens de begrafenis bij Laren even terugtrekken. Natuurlijk is het ook mogelijk om het afscheid op een andere locatie te organiseren. 

Wij zijn bekend in de regio en helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie. Hierbij kunt u denken aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Het kan ook een andere binnen locatie zijn. Vraag ons gerust om advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de uitvaart in Laren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor meer.

.