Begrafenis Laren

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Laren laten verzorgen door Uitvaartzorg Koningshof

afscheidskamerUitvaartzorg Koningshof ondersteunt u graag bij het verzorgen van een begrafenis in Laren. Wij kunnen ons goed voorstellen dat uw hoofd er niet naar staat om belangrijke zaken rondom de begrafenis in Laren te regelen na het overlijden van uw dierbare. Daarom staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij kunnen alles voor u regelen. Wanneer u zelf graag bepaalde dingen regelt, doen wij uiteraard een stap naar achteren. Het belangrijkste voor ons is dat het afscheid voldoet aan uw wensen.

Bij het organiseren van een begrafenis of crematie in Laren heeft u verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de locatie of de plek waar u uw dierbare wilt laten begrafen. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis, maar ook voor een natuurbegraafplaats. Hier bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving. Bijvoorbeeld een in bosachtig gebied of op een landgoed. Het idee van zo’n begraafplaats is dat het opgaat in de omgeving.

Uw laatste wens in vertrouwde handen bij Uitvaartzorg Koningshof

Als het gaat om de locatie kunt u natuurlijk gebruik maken van ons afscheidshuis in Soest. Wij hebben ons afscheidshuis huiselijk ingericht, hier kunt u een mooi en waardig afscheid organiseren. U kunt hiervoor gebruik maken van onze aula en wij beschikken ook over drie familiekamers. De nabestaanden hebben 24/7 toegang tot deze familiekamer. Hier kunt u zich voor en tijdens de begrafenis bij Laren even terugtrekken. Natuurlijk is het ook mogelijk om het afscheid op een andere locatie te organiseren.

Wij zijn bekend in de regio en helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie. Hierbij kunt u denken aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Het kan ook een andere binnen locatie zijn. Vraag ons gerust om advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de uitvaart in Laren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor meer.

Laren afscheidskamer centrale hal grote eetkamer

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.