Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 46 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Hilversum

Kinderuitvaart Hilversum van Uitvaartzorg Koningshof

Kinderuitvaart HilversumNiets is belangrijker bij het overlijden van uw kind dan het laten verzorgen van een goed en fijn afscheid. Een afscheid waarbij u een warm gevoel krijgt wanneer u er later aan terug denkt. Hierbij helpt uitvaartzorg de Koningshof u enorm graag verder. Samen met uw persoonlijke wensen gaan we hard aan de slag om een prachtige afscheid te nemen van uw kind. Wij zullen u hierbij ook bij staan, en de zorg en liefde geven die u nodig heeft. Alle zorgen wordt uit uw handen ontnomen, want wij gaan alles voor u regelen. Zo krijgt u de ruimte en de tijd om te rouwen tijdens een emotionele en enorm zware periode. Wilt u meer weten door een kinderuitvaart die verzorgd wordt door Uitvaartzorg Koningshof? Bekijk dan eens onze home pagina. Meer informatie over een kinderuitvaart in Hilversum of omgeving kunt u hieronder vinden.

Een belangrijk en mooi afscheid van uw kind met een kinderuitvaart verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof in Hilversum

Het is onze prioriteit om aan de hand van uw persoonlijke wensen en de ook de wensen van uw kind een prachtige afscheid te verzorgen. Hierbij kunt u natuurlijk uw eigen invulling hebben en ook gedeeltes zelf verzorgen wanneer u dit wilt. Wellicht heeft u een locatie in uw gedachte waar u goede en fijne herinnerringen aan heeft met uw kind. Dit kan dan bijvoorbeeld als uitvaart locatie gebruikt worden, om het afscheid nog persoonlijker en dus nog mooier te maken. Wellicht heeft u na de uitvaart verder nog hulp nodig met het rouw proces. Daarvoor raden wij u onze afwikkelingshulp aan. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina. Heeft u verder nog vragen, dan horen wij dat graag van u. U vindt onze gegevens op de contact pagina. Ook op onze Facebook zijn wij altijd bereikbaar.