Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.2 op basis van 32 recensies

Afwikkelingshulp

In de emotionele periode na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze ervaren medewerkers zullen u bij elke stap bijstaan, om u zo door deze hectische periode te begeleiden.

Wij kunnen u helpen

Bij Uitvaartzorg Koningshof eindigt onze begeleiding niet bij de uitvaart. Onze missie is om u te helpen met alle zaken rondom het overlijden van een dierbare. Hier hoort bijvoorbeeld ook het invullen van officiële documenten bij. Ook het opzeggen van abonnementen en diensten  is iets wat zo snel mogelijk moet gebeuren. Om u hierbij te helpen hebben wij een speciale tool ingekocht, die deze tijdrovende klus voor u kan overnemen. Voor meer informatie over deze tool kunt u terecht op onze pagina ‘Opzeggen Abonnementen & Diensten‘. Kortom, voor advies of vragen over de talloze taken die u in de periode na een overlijden te wachten staan kunt u altijd bij ons terecht!

Neem contact met ons op!

U kunt voor meer informatie of bij vragen over onze nazorg mogelijkheden uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of door ons direct te bellen of te mailen via onze contactgegevens. Beide zijn te vinden onder aan deze pagina. Ook zijn onze contactgegevens samen met onze openingstijden te vinden op onze contactpagina.