Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Opzeggen Abonnementen & Diensten

Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk om alle diensten en abonnementen waar deze gebruik van maakte op te zeggen.
Wij kunnen u helpen door deze administratieve zorgen uit te besteden aan het programma NabestaandenLoket.

Abonnementen en diensten opzeggen

Als een dierbare komt te overlijden moeten er naast het organiseren van de uitvaart nog wat andere zaken geregeld worden. Zo is het belangrijk dat u alle organisaties waarbij de overledene een abonnement had of een dienst afnam contacteert om deze te beëindigen. Vaak blijkt dat dit meer werk is dan verwacht. Vooral in het digitale tijdperk waar we nu in leven zijn er vaak veel abonnementen om op te zeggen. Zo zijn er bijvoorbeeld telecomproviders, streamingdiensten (zoals Netflix), energiebedrijven, goede doelen, etc. Het is daarom goed voor te stellen dat u een of meerdere bedrijven over het hoofd ziet, iets wat natuurlijk onnodige kosten met zich mee brengt. Kortom, het opzeggen van alle abonnementen en diensten na het overlijden van een dierbare is een lastige en tijdrovende klus.

Het programma ‘NabestaandenLoket’ kan u helpen

Om u te helpen bij het opzeggen van alle abonnementen en diensten hebben wij van Uitvaartzorg Koningshof het programma ‘NabestaandenLoket’ ingekocht. Door gebruik te maken van dit programma kunt u al uw opzeggingen regelen op een centrale plek. Op deze manier maakt u het opzeggen van alle abonnementen en diensten overzichtelijk en daardoor makkelijker. Op uw persoonlijke pagina in NabestaandenLoket geeft u aan welke abonnementen en diensten opgezegd moeten worden. Vervolgens zal NabestaandenLoket zo goed als alles voor u regelen. U zult elke week op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken door middel van een e-mail. Zo hoeft u zelf niet meer achter bedrijven aan.

Om NabestaandenLoket te kunnen gebruiken maakt u een account aan door middel van een inlogcode. Deze inlogcode is te verkrijgen bij onze medewerkers en kost eenmalig € 97,50 incl. BTW.

Contact

Wilt u meer informatie over het programma NabestaandenLoket of heeft u nog vragen? U kunt altijd bij onze medewerkers terecht. Neemt u ook voor een inlogcode vooral contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via het contactformulier onder aan deze pagina. Bellen en mailen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Onze contactgegevens zijn wederom te vinden onder aan deze pagina of op onze  contactpagina.

Opzegservice na overlijden

Administratieve zorg uit handen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen(o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook) is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Heeft u vragen over de opzegservice? Bel ons dan op 085 – 064 57 44 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Onderstaande video geeft u wat meer uitleg over het programma NabestaandenLoket:

 

Direct inloggen bij de Opzegservice

Snel en efficiënt al uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dat kan met onze opzegservice.

Klik hier om in te loggen
.