Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 38 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uw Uitvaart laten registreren

Wij willen u graag helpen om uniek afscheid te nemen van uw dierbare(n) door middel van een persoonlijk, fijn en goed verzorgd afscheid.
In de voorbereiding zijn de wensen van de overledene en nabestaanden de leidraad.
Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met persoonlijke omstandigheden en op de gebruiken en tradities van families.

Persoonlijke uitvaart

Waarschijnlijk heeft u al ideeën over uw eigen begrafenis of crematie. Het is dan belangrijk deze goed te communiceren naar uw dierbaren. Op deze manier kunt u de last van het organiseren van uw uitvaart verlichten, omdat al (gedeeltelijk) duidelijk is wat u wilt. Onze medewerkers kunnen u helpen om uw wensen te documenteren en vorm te geven. Wij zullen hiervoor samen met u in gesprek gaan om alle mogelijkheden met u door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Zo helpen wij u de uitvaart te organiseren die u voor ogen heeft.

Wensen vastleggen

Wij zien vaak dat het erg lastig is voor nabestaanden om een uitvaart te organiseren als de wensen van de overledene niet duidelijk gecommuniceerd zijn. Het gesprek met uw dierbaren over uw laatste wensen is natuurlijk niet makkelijk en erg confronterend. Het is wel essentieel dat u uw laatste wensen duidelijk doorgeeft. Dit voorkomt veel stress en onzekerheid als de tijd daar is om uw uitvaart te organiseren. Om dit wat makkelijker voor u te maken kunnen wij van uitvaartzorg Koningshof u helpen om uw wensen vast te leggen. Dit kunt u doen via deze pagina.

Registreren in het Uitvaartregister

Bij uitvaartzorg  Koningshof bieden wij u de moeilijkheid om uzelf of anderen in te schrijven in het Uitvaartregister. Hiervoor zal éénmalig € 50,- in rekening worden gebracht. Voor kinderen tot 18 jaar is inschrijven gratis.  Wij brengen u dan € 200 + inschrijfkosten € 50,- in mindering op de totale uitvaartnota, als de toekomstige uitvaart door ons wordt verzorgd,

Een inschrijving biedt nog meer voordelen:
• U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de uitvaartbranche
• U ontvangt gratis een map voor uw persoonlijke uitvaartpapieren
• U ontvangt indien u wenst regelmatig onze nieuwsbrief
• U krijgt kosteloos informatie over uitvaartverzorging, uitvaartverzekeringen, wilsbeschikking, testament, erfrecht, enz.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

    Contact

    Als u interesse heeft om met ons in gesprek te gaan over uw wensen voor uw uitvaart kunt u altijd contact met ons opnemen! Onze contactgegevens zijn te vinden onderaan onze pagina of op onze speciale contactpagina. U kunt ook ons contactformulier invullen. Deze zult u wederom onder aan deze pagina vinden.