Uitvaart Zeist

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Zeist organiseren met Uitvaartzorg Koningshof

bloemen voor de kistNa het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden en u moet veel beslissingen nemen. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Koningshof begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Wij willen u volledig ontzorgen zodat u rustig een waardig en passend afscheid kunt organiseren met onze hulp. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn de wensen van uw dierbare in vertrouwde handen. Wij staan u graag bij tijdens de uitvaart in Zeist.

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige onderneming die uw uitvaart verzorgt in de gemeente Soest, in omgeving Zeist. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en deskundig. Zij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen en u hierin advies geven. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste kunnen bijstaan.

Ons afscheidshuis

 

Voor het organiseren van een uitvaart heeft u vele opties. Ten eerste moet u bedenken of u een begrafenis of een crematieAfscheidshuis in Zeist wilt organiseren. U heeft de mogelijkheid om de uitvaart in Zeist te organiseren in ons afscheidshuis. Dit is een intiem uitvaartcentrum in de buurt van Zeist. Het verschil met een uitvaartcentrum is dat ons afscheidshuis in de buurt van Zeist een huiselijke sfeer heeft en intiemer ingericht is. In ons afscheidshuis bezitten wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om op mooie wijze afscheid te kunnen nemen. Zo kunt u gebruik maken van onze aula en hebben wij drie familiekamers die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden.

Een respectvolle crematie in omgeving Zeist

afscheidskamerUitvaartzorg Koningshof is er voor u wanneer u geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare en een crematie moet regelen in Zeist. Wij bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het afscheid nemen van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt bij het cremeren van een dierbare in Zeist. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en deze te vertalen naar een persoonlijke uitvaart. Of u nu kiest voor een uitvaartdienst voorafgaand aan de crematie of voor een informeel samenzijn na afloop, bij Uitvaartzorg Koningshof staat uw comfort voorop. Wij begrijpen dat een crematie regelen in Zeist een emotionele en zware last kan zijn. Daarom bieden wij niet alleen praktische ondersteuning, maar ook een luisterend oor en empathie tijdens het hele proces. Bij Uitvaartzorg Koningshof kunt u rekenen op respectvolle en persoonlijke begeleiding bij het afscheid nemen en het cremeren van uw dierbare in Zeist.

De mogelijkheden bij een uitvaart in Zeist

uitvaartkist header koningshof

Naast ons afscheidshuis hebben wij ons vaste verzorgingsteam. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt na het overlijden van uw dierbare. Onze medewerkers gaan altijd zorgzaam en deskundig te werk. Ook hebben wij ons eigen rouwvervoer, hier kunt u gebruik van maken zou u dit willen. In de rouwauto’s zijn verschillende opties beschikbaar.

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u vragen te beantwoorden. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.