Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 46 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Zeist

Uitvaart Zeist organiseren met Uitvaartzorg Koningshof

Uitvaart BilthovenNa het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden en u moet veel beslissingen nemen. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Koningshof begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Wij willen u volledig ontzorgen zodat u rustig een waardig en passend afscheid kunt organiseren met onze hulp. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn de wensen van uw dierbare in vertrouwde handen. Wij staan u enorm graag bij tijdens de uitvaart in Zeist.

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de gemeente Soest. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en deskundig. Zij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen en u hierin advies geven. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste kunnen bijstaan.

Ons afscheidshuis

Voor het organiseren van een uitvaart heeft u vele opties. Ten eerste moet u bedenken of u een begrafenis of een crematie in Zeist wilt organiseren. U heeft de mogelijkheid om de uitvaart in Zeist te organiseren in ons afscheidshuis. Hier bezitten wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om op mooie wijze afscheid te kunnen nemen. Zo kunt u gebruik maken van onze aula en hebben wij drie familiekamers die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden.

De mogelijkheden bij een uitvaart in Zeist

Uitvaartzorg Koningshof verzorgd zowel crematies als begrafenissen. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op onze kennis en ervaring bij het verzorgen van het afscheid. Zo kunt u een crematie laten verzorgen in ons afscheidshuis. Ook is een stille crematie een mogelijkheid. Hierbij kiest u de locatie van de uitvaart zelf. Denkt u hierbij aan een locatie waar de overledene fijne herinneringen heeft gehad. Voor een begrafenis heeft u keuze uit een aantal begraafplaatsen in de regio.

Naast ons afscheidshuis hebben wij ons vaste verzorgingsteam. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt na het overlijden van uw dierbare. Altijd gaan zijn zorgzaam en deskundig te werk. Ook hebben wij ons eigen rouwvervoer, hier kunt u gebruik van maken zou u dit willen. In de rouwauto’s zijn verschillende opties beschikbaar. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u vragen te beantwoorden.