Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Soesterberg

Uitvaartzorg Soesterberg vindt u bij Uitvaartzorg Koningshof

Uitvaartzorg SoesterbergUitvaartzorg Koningshof is uw uitvaartzorg in Soesterberg. Gevestigd in Soest zijn wij een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgd in de gemeente Soest. Onze uitvaartverzorgers zijn persoonlijk en betrokken. Wij begrijpen dat u zich bevindt in een periode van rouw. Op dit moment is het moeilijk om belangrijke beslissingen te nemen. Daarom willen wij u hierbij helpen. Met meer dan 25 jaar weten wij hoe wij u bij moeten staan in deze periode van verlies. Bij ons zijn uw wensen in vertrouwde handen. 

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Koningshof willen u volledig ontzorgen. Wij nemen uw zorgen uit handen. Voor het organiseren van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Onze mogelijkheden lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat wij uw wensen duidelijk op een rijtje kunnen zetten. Zo weten wij precies wat wij voor u kunnen betekenen en waar nodig een stap terug zetten. 

Een passend en persoonlijk afscheid 

In Soest hebben wij ons eigen afscheidshuis. Hierin bevinden zich uiteraard alle faciliteiten die u nodig heeft bij het organiseren van een uitvaart. Ons afscheidshuis is erop gemaakt om u in een huiselijke, intieme en vredige sfeer afscheid te laten nemen van uw dierbare. Er bevinden zich drie familiekamers. Van deze kamer krijgen de nabestaanden een sleutel, tot heeft u 24 uurs toegang. Ook hebben wij een ruimte die geschikt is voor de rouwdienst of de condoleance bijeenkomst. 

Samen met u willen wij een persoonlijk en passend afscheid organiseren. Natuurlijk zullen wij altijd geduldig zijn en ruim de tijd voor u nemen. Wij zullen u helpen ideeën uit te werken binnen onze vele mogelijkheden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, of meer wilt weten over onze mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom op onze locatie. 

.