Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Begraven Baarn

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Loosdrecht

Crematie Loosdrecht laten verzorgen door Uitvaartzorg Koningshof 

Crematie LoosdrechtBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een crematie in Loosdrecht? Dan bent u bij Uitvaartzorg Koningshof op de goede plek. Bij Uitvaartzorg Koningshof kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding bij het organiseren van een crematie in Loosdrecht. Nadat een dierbare overlijdt moet u veel beslissingen nemen. Wij denken graag mee over het afscheid. Daarnaast willen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. 

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige onderneming die alles voor u regelt dat komt kijken bij een crematie in Loosdrecht. Als u er voor kiest uw dierbare te laten cremeren in Loosdrecht kunt u het afscheid organiseren in het crematorium. In het kiezen van de locatie van het afscheid heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er ook voor kiezen om de crematie op een andere locatie in Loosdrecht te organiseren. Dit noemen wij ook wel een stille crematie. 

Uw dierbare waardig laten cremeren met de hulp van Uitvaartzorg Koningshof 

Bij het kiezen van een locatie kunt u denken aan een kerk, ergens in de natuur of een plek die belangrijk was voor uw dierbare. Ook bieden wij u de mogelijkheid om het afscheid te organiseren in ons uitvaartcentrum. Ons afscheidshuis is gevestigd in Soest. Daar beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te organiseren. Op onze website kunt u vast de foto’s bekijken. Ook bent u altijd welkom om even langs te komen en zelf de sfeer van ons afscheidshuis te ervaren. 

Wij beschikken over ons eigen vaste ervaren verzorgingsteam. Zij kunnen u ondersteunen bij het verzorgen van uw dierbare. Ook kunt u gebruik maken van ons eigen rouwvervoer, mocht u dit willen. Dit zullen wij allemaal bespreken in een persoonlijk gesprek. Dan nemen wij ook graag uw wensen door. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de uitvaart in Loosdrecht? Neem dan gerust contact met ons op. 

.