Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Begraven Baarn

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Loosdrecht

Begrafenis Loosdrecht laten verzorgen door Uitvaartzorg Koningshof 

Begrafenis LoosdrechtBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een begrafenis in Loosdrecht? Dan bent u bij Uitvaartzorg Koningshof op de goede plek. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moeten er veel belangrijke beslissingen worden genomen. Wij begrijpen dat uw hoofd hier op dit moment niet naar staan. Daarom willen wij u graag ondersteunen bij het organiseren van een mooie begrafenis in Loosdrecht. 

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Onze uitvaartverzorgers werken met een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Als u er voor kiest om u dierbare te laten begraven in Loosdrecht bieden wij u verschillende mogelijkheden. Wij verzorgen begrafenissen in de gehele gemeente Soest. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan buiten deze regio. Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar, dus voor hulp bij een begrafenis in Loosdrecht kunt u ook bij ons terecht. 

Uw dierbare waardig laten begraven met de hulp van Uitvaartzorg Koningshof 

Voor een begrafenis in Loosdrecht beiden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons afscheidshuis. Hier beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft bij het organiseren van een waardig afscheid. Wij hebben ons afscheidshuis zo ingericht dat het huiselijk, intiem en vredig is. Kom gerust eens langs om zelf de sfeer te ervaren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het afscheid op een andere locatie te organiseren. Denk aan een mooie plek in de natuur, een kerk of misschien wel bij u thuis. Alles is mogelijk. 

Begrafenis Loosdrecht: Neem contact op

Verder kunt u er voor kiezen om uw dierbare te laten begraven op een traditionele begraafplaats in Loosdrecht. Ook is het mogelijk om uw dierbare te laten begraven op een natuurbegraafplaats vlakbij Loosdrecht. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden bij de uitvaart in Loosdrecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor meer.

.