Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Hilversum

Uitvaartzorg Hilversum, Uitvaartonderneming Koningshof

Uitvaartzorg HilversumBent u op zoek naar een ervaren en professionele uitvaartonderneming in de omgeving van Hilversum? Dan bent u meer dan welkom bij Uitvaartzorg Koningshof. Wij zijn een uitvaartonderneming met een hecht team van zorgzame medewerkers. Het is voor de uitvaart van uw dierbare onze prioriteit om een afscheid te verzorgen zoals de dierbare het voor ogen had. Onze uitvaartleiders zorgen voor een waardig en passend afscheid. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zal er een uitvaartleider aan u toegewezen worden. Dit wordt uw vaste aanspreekpunt voor de uitvaart. Bij hem of haar kunt u al uw wensen en vragen kwijt over en omtrent de uitvaart. Wij staan 24/7 voor u klaar, dus wees niet bang om ons te contacteren. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg in Hilversum, neem dan eens een kijkje op onze website.

Uitvaartzorg Koningshof helpt u graag verder met het verzorgen van een waardig afscheid in Hilversum

U heeft tal van mogelijkheden wanneer u een uitvaart laat verzorgen door een van onze uitvaartleiders. Ons team is zeer ervaren en bekend met de werkomgeving. Daarom kunnen wij u goede opties geven bij de uitvaart, die aansluiten bij uw wensen. Wij gaan samen met u in een uitgebreid gesprek om de persoonlijke wensen te bespreken. Aan de hand van uw eigen budget wordt er een mooi en waardig afscheid verzorgd voor de overleden dierbare. Een afscheid die het leven van uw geliefde reflecteert. Er is immers niets mooier dan een persoonlijke uitvaart. Wij helpen u enorm graag op weg, zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Alles wordt voor u geregeld, zodat u de tijd en ruimte heeft om te rouwen. Als u onduidelijkheden heeft of u uw laatste wensen bij ons wilt achterlaten, dan kunt u ons altijd contacteren. U vindt onze gegevens via de contact pagina, en ook op Facebook zijn wij bereikbaar.

.