Crematie Den Dolder

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie Den Dolder laten verzorgen door Uitvaartzorg Koningshof

CrematieUitvaartzorg Koningshof ondersteunt u graag bij het verzorgen van een crematie in Den Dolder. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat u na het overlijden van uw dierbare in een moeilijke periode bent belandt. Uw hoofd staat er waarschijnlijk niet naar om na te denken over allerlei zaken rondom de crematie in Den Dolder. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij ondersteunen u waar we kunnen en u kunt zelf aangeven wanneer u graag zelf iets regelt.

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Dit zult u ook terugzien in ons afscheidshuis. Op onze locatie kunt u mooi en waardig afscheid nemen van uw dierbare. Wij beschikken hiervoor over een aula en drie familiekamers die 24/7 toegankelijk zijn voor de nabestaanden. In de familiekamer kunt u zich even terugtrekken. U bent welkom om de crematie te organiseren in ons afscheidshuis in Soest, vlakbij Den Dolder.

Een persoonlijk en passend afscheid

Natuurlijk is het ook mogelijk om de crematie op een andere locatie in de omgeving van Den Dolder te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Het afscheid kan op allerlei plekken georganiseerd worden. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte en passende locatie. Bovendien zijn wij bekend met locaties in de omgeving en de tarieven hiervan. Vraag ons dus gerust om advies.

Bij Uitvaartzorg Koningshof vinden wij dat iedereen een waardig afscheid verdient. De wensen en ideeën van de overledene en de nabestaanden nemen wij erg serieus. Samen met u zal een van onze ervaren medewerkers alle wensen en ideeën in een persoonlijk gesprek goed in beeld brengen. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, of wanneer u vragen heeft mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met de uitvaart in Den Dolder.

eetkamer afscheidskamer grote eetkamer centrale hal

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.