Begrafenis Den Dolder

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Den Dolder organiseren met Uitvaartzorg Koningshof

begraafplaatsEen begrafenis in Den Dolder kunt u organiseren met de hulp van Uitvaartzorg Koningshof. Onze uitvaartverzorgers zullen u ondersteunen bij het verlies van uw dierbare en nemen uw zorgen uit handen. Wij begrijpen dat er op dit moment veel op u afkomt, daarom willen wij u volledig ontzorgen. Al onze medewerkers zijn deskundig en ervaren en stellen uw wensen centraal. Met geduld en zorgzaamheid willen wij samen met u een mooi en passend afscheid organiseren.

Uitvaartzorg Koningshof verzorgt al meer dan 25 jaar uitvaarten in de gemeente Soest. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar. Ons uitgangspunt is altijd het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid. Wij geloven dat ieder mens uniek is en dat een begrafenis in Den Dolder daarom ook persoonlijk moet zijn. Wij luisteren aandacht naar de wensen van de nabestaanden en vinden het ook heel belangrijk om de de laatste wens van de overledene mee te nemen.

Deskundig, geduldig en zorgzaam

Uitvaartzorg Koningshof heeft haar eigen verzorgingsteam. Eén van onze verzorgers is uw vaste aanspreekpunt. Zo zorgen wij ervoor dat u zich nooit hoeft te herhalen en dat er geen problemen ontstaan in de communicatie. Ze zijn allemaal opgeleid om altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk te gaan. Soms spelen kosten ook een rol bij een begrafenis in Den Dolder. Onze medewerkers kunnen u hierover informeren en u adviseren in verzekeringen.

Natuurlijk kunt u voor de uitvaart gebruik maken van ons afscheidshuis. Hier bevindt zich een aula en drie familiekamers. In de aula kunt u de plechtigheid en de condoleance organiseren en de familiekamers zijn geschikt voor het opbaren van uw dierbare. Ook kunt u zich hier even terugtrekken met familie. De familiekamers zijn 24/7 toegankelijk voor de nabestaanden. Voor meer informatie over de uitvaart in Den Dolder kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze mensen staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

centrale hal eetkamer ronde tafel ingang van de grote hal

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.