Uitvaart Den Dolder

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Den Dolder regelen met Uitvaartzorg Koningshof

begraafplaatsBij het regelen van een uitvaart in Den Dolder komt veel kijken. Er zijn vele mogelijkheden en beslissingen nemen na het overlijden van een dierbare is moeilijk. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat na zo’n ingrijpende gebeurtenis uw hoofd hier niet naar staat. Daarom willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen.

Het belangrijkste voor ons is dat u met een goed gevoel terug kunt kijken op de uitvaart in Den Dolder. Dus uw wensen en ideeën worden eerst duidelijk in beeld gebracht. Dit doen wij in een gesprek, waarin wij u ook rustig over onze mogelijkheden kunnen vertellen.

Bij Uitvaartzorg Koningshof letten wij op de details. Wij proberen binnen onze mogelijkheden onze wensen zoveel mogelijk te verwerken. Daarnaast kunnen wij alles voor u regelen. Wij helpen u graag bij het kiezen van een locatie, zijn in bezit van ons eigen rouwvervoer en kunnen u begeleiden bij het verzorgen van de overledene. Dit doen wij deskundig, geduldig en zorgzaam.

Ons afscheidshuis

Uitvaartzorg Koningshof verzorgt uitvaarten in de gemeente Soest. Steeds vaker krijgen wij aanvragen buiten deze regio, waaronder Den Dolder. Ook dan staan wij voor u klaar. Ons uitvaartcentrum bestaat uit een afscheidshuis. In dit afscheidshuis vindt u een aula waar u een mooi en waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Daarnaast zijn er drie familiekamers die 24/7 toegankelijk zijn. Hier kunt u zich terugtrekken voor en na de uitvaart in of buiten Den Dolder. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het organiseren van een afscheid op een andere locatie.

Mogelijkheden bij Uitvaartzorg Koningshof

Bij Uitvaartzorg Koningshof heeft u ook de mogelijkheid om de uitvaart te livestreamen. Zo kan toch ook iedereen die niet fysiek aanwezig kan zijn, de uitvaart in Den Dolder volgen. Bovendien kan deze livestream opgeslagen worden op video, het kan dus ook later nog bekeken worden.

Wij weten als geen ander dat het een enorm hectische en emotionele periode is tijdens het overlijden van een dierbare. Daarom staat ons team u zo veel mogelijk bij. Alles omtrent de uitvaart gaat voor u geregeld worden, met uw wensen als prioriteit. En wilt u zelf een onderdeel verzorgen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij helpen u hier graag bij, wanneer u dit wenst.

Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden bij een begrafenis of crematie in Den Dolder, kunt u altijd even contact opnemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, elke dag van de week. Wij hopen dat wij kunnen voldoen aan uw wensen.

 centrale hal grote eetkamer ingang van de grote hal

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.