Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart De Bilt

Uitvaart De BiltEen persoonlijk afscheid in De Bilt

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat het afscheid van een dierbare een zeer persoonlijke en emotionele gebeurtenis is. Daarom staan wij klaar bij het regelen van een passende uitvaart in De Bilt. Met zorg, respect en aandacht zorgen wij ervoor dat het afscheid een mooie herinnering wordt.

Een betrokken team staat voor u klaar

Ons betrokken team van ervaren uitvaartverzorgers staat voor u klaar om u te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. Wij begrijpen dat elke uitvaart uniek is en dat uw wensen en behoeften centraal staan. Samen zorgen we dat de uitvaart in De Bilt een weerspiegeling wordt van het leven van uw dierbare.

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden we persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Vanaf het moment van overlijden staan wij voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren. We helpen u bij het maken van keuzes en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Onze uitvaartverzorgers nemen de tijd om naar u te luisteren en uw wensen te begrijpen. Zodat we een uitvaart kunnen organiseren die helemaal bij uw dierbare past.

Een locatie voor uw uitvaart in De Bilt die bij u past

Bij Uitvaartzorg Koningshof hebben we verschillende locaties in De Bilt waar de uitvaart kan plaatsvinden. Of u kiest voor een intieme plechtigheid in onze aula of op een speciale betekenisvolle locatie voor u. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de details wordt geregeld. We hebben oog voor de sfeer, de inrichting en de faciliteiten, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Verzorging van alle praktische zaken

Naast het regelen van de uitvaart zelf, nemen wij ook de verzorging van alle praktische zaken op ons. Denk hierbij aan het opstellen en versturen van rouwkaarten en het regelen van bloemen. Maar ook vervoer en catering en het vastleggen van de uitvaartceremonie. Op die manier ontlasten we u tijdens deze zware periode. Zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen en het verwerken van uw verlies.

Een uitvaart in De Bilt met zorg en respect

Een uitvaart in De Bilt  is een moment om samen te komen, herinneringen te delen en afscheid te nemen van uw dierbare. Wij zetten ons in om dit op een respectvolle en liefdevolle manier te realiseren. Wij verzorgen uw uitvaart met onze persoonlijke begeleiding, aandacht voor detail en ervaren team. Zo wordt de uitvaart een waardevol afscheid, waar u met een warm gevoel op terug kunt kijken. Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor meer.

Neem contact op voor meer informatie en/of een afspraak.

.