Uitvaart De Bilt

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in De-bilt door Uitvaartzorg Koningshof

In het schilderachtige De-bilt, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen, begrijpen wij als het toegewijde team van Uitvaartzorg Koningshof de behoefte aan een respectvol afscheid. Het regelen van een uitvaart in De-bilt is een emotionele reis, en wij zijn hier om u te begeleiden door elke stap van dit proces, met aandacht voor de specifieke nuances van een uitvaart in De-bilt.

Uitvaartdiensten in De-bilt

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat elk afscheid uniek is. Daarom bieden wij een scala aan uitvaartdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart is een emotioneel moment waarbij wij, als Uitvaartzorg Koningshof, u stap voor stap begeleiden. Van het regelen van de locatie tot het samenstellen van een persoonlijke herdenkingsdienst, wij staan voor u klaar.

 2. Begrafenis

  Bij begrafenissen, een respectvolle manier van afscheid nemen, helpen wij u bij het kiezen van een passende begraafplaats, het type grafsteen en andere aanvullende diensten.

 3. Crematie

  Voor degenen die kiezen voor crematie, bieden wij begeleiding door het gehele proces. Van de crematie zelf tot het organiseren van een gedenkwaardige herdenkingsdienst.

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Koningshof gaan we verder dan de standaarduitvaartdiensten, omdat we begrijpen dat elk afscheid uniek is. Onze extra rituele diensten zijn ontworpen om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de uitvaart, waardoor het een op maat gemaakt eerbetoon wordt aan het leven van uw dierbare.

Extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten

  De uitvaartkist is meer dan alleen een container; het is een weerspiegeling van de persoonlijkheid van uw geliefde. Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden we een scala aan uitvaartkisten, van traditioneel tot eigentijds, zodat u een keuze kunt maken die past bij de stijl en smaak van uw dierbare.

 • Rouwvervoer

  Ons rouwvervoer wordt zorgvuldig gekozen om comfort en waardigheid te bieden tijdens de laatste reis. Of het nu gaat om een traditionele rouwauto, koets of een ander specifiek voertuig dat de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt, wij zorgen voor een betekenisvolle en respectvolle overdracht.

 • Uitvaartmuziek

  Muziek heeft de kracht om emoties te verzachten en herinneringen op te roepen. Onze uitvaartmuziekdienst biedt een breed scala aan keuzes, van live muzikanten tot zorgvuldig geselecteerde afspeellijsten, zodat u de perfecte melodieën kunt kiezen die de essentie van uw dierbare vastleggen.

 • Rouwdrukwerk

  Het rouwdrukwerk dat we aanbieden, variërend van rouwkaarten tot herdenkingsboekjes, wordt met aandacht voor detail vervaardigd. Onze ontwerpen kunnen worden aangepast om de unieke persoonlijkheid van uw dierbare te weerspiegelen, waardoor het een tastbare herinnering wordt voor degenen die aanwezig zijn.

 • Rouwboeket

  Bloemen spreken vaak de taal van het hart. Onze dienst voor rouwboeketten biedt een scala aan bloemstukken, samengesteld met zorg en aandacht voor de voorkeuren van uw dierbare, als een eerbetoon aan de kleurrijke momenten die ze in het leven hebben gedeeld.

 • Foto- of Videopresentatie tijdens de Uitvaart

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met onze foto- en videopresentatiedienst kunt u kostbare momenten delen en koesteren. Wij helpen bij het samenstellen van een visueel eerbetoon dat de herinneringen levend houdt en troost biedt aan de aanwezigen.

 • Uitvaart Livestreamen

  In deze moderne tijd begrijpen we dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn. Met onze uitvaart livestreamingdienst kunnen vrienden en familie op afstand de ceremonie bijwonen, waardoor niemand hoeft te worden uitgesloten van het delen van hun laatste eerbetoon.

Bij Uitvaartzorg Koningshof streven we ernaar om elk afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze extra rituele diensten en hoe we samen kunnen werken om een gedenkwaardige en betekenisvolle uitvaart te creëren voor uw dierbare in De-bilt.

Wat kost een uitvaart in De-bilt?

De kosten van een uitvaart variëren op basis van factoren zoals locatie, type dienst en aanvullende functies zoals bloemstukken en catering. Ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.

Kosten uitvaart

Uitvaarten

De kosten variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en de locatie van de dienst. Gemiddeld kunt u rekenen op een bedrag tussen €4.000 en €7.000.

Begrafenis

De kosten voor een begrafenis liggen over het algemeen hoger, met een geschatte range tussen €7.000 en €10.000, exclusief het grafmonument.

Crematie

Voor crematies variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst.

Waarom kiezen voor Uitvaartzorg Koningshof?

Bij Uitvaartzorg Koningshof benaderen we elke uitvaart met zorg en aandacht. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het regelen van een persoonlijk en respectvol afscheid. Wij bieden een individuele aanpak, waarbij we uw wensen centraal stellen.

Als u behoefte heeft aan ondersteuning of meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen bij het creëren van een gedenkwaardige en betekenisvolle herdenking voor uw dierbare.

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.