Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Baarn

Crematie Baarn van Uitvaartzorg KoningshofCrematie regelen cremeren Baarn

Wilt u een prachtige afscheid voor uw dierbare laten verzorgen in de omgeving van Baarn? Dan bent u bij Uitvaartzorg Koningshof aan het juiste adres. Wij zullen er namelijk voor zorgen dat er een uitvaart voor uw overleden dierbare wordt verzorgd zoals de dierbare die voor ogen had. Wanneer u onze uitvaartzorg gebeld heeft voor het verzorgen van het lichaam, gaan we samen met u in gesprek om de wensen voor de uitvaart te bespreken. Wij zullen aandachtig naar u luisteren en staan voor alle opties open. Dan gaan wij kijken in hoeverre al uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Natuurlijk kan het zijn dat u in het gesprek niet aan alle wensen denkt. Daarom kunt u in deze formulier uw gegevens invullen en alle wensen voor de uitvaart van uw dierbare vastleggen.

Laat uw geliefde cremeren in Baarn

Wanneer u de wensen voor de uitvaart aan u geeft, raden wij het aan om alle wensen eerst goed met uw nabije omgeving te bespreken. Zo ontstaat er rust in een tijd van veel emotie en verdriet. Ook gaan wij alles wat er geregeld moet worden voor u regelen. Denkt u hierbij aan het melden van overlijden bij de gemeente en meer. Wij nemen al uw zorgen weg zodat u de tijd en ruimte heeft die u nu nodig heeft. Als wij een plaatje hebben van de uitvaart, gaan wij hard aan de slag om dit zo mooi mogelijk te realiseren.

Contact: Crematie regelen Baarn

Wij zullen een uitvaart verzorgen waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug denkt. Het kan zo zijn dat u niet zeker weet wat voor mogelijkheden er zijn bij de uitvaart. Daarvoor kunt u een keer een kijkje nemen op deze pagina. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

.