Uitvaart Amersfoort

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Amersfoort door Uitvaartzorg Koningshof

Bij het regelen van een uitvaart in Amersfoort is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een partner die niet alleen de lokale gemeenschap begrijpt, maar ook een diepgaand respect heeft voor de gevoeligheden rondom afscheid nemen. Bij Uitvaartzorg Koningshof, gevestigd in Amersfoort, streven wij ernaar om u in deze moeilijke tijden bij te staan met zowel empathie als professionaliteit. Ons ervaren team begrijpt de unieke behoeften van de Amersfoortse gemeenschap en staat klaar om u te begeleiden bij het organiseren van een uitvaart die recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie, wij zorgen voor een respectvolle en zorgvuldig geplande dienst, waarbij we rekening houden met uw wensen en de lokale tradities in Amersfoort.

Uitvaartdiensten in Amersfoort

Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden we diverse diensten aan om aan de specifieke behoeften van onze gemeenschap te voldoen. Of het nu gaat om een uitvaart, begrafenis of crematie, ons team staat klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart bij Uitvaartzorg Koningshof wordt gekenmerkt door respect en zorg. Ons ervaren team helpt u bij het organiseren van een passende herdenkingsdienst, waarbij we rekening houden met uw wensen en tradities.

 2. Begrafenis

  Wanneer u kiest voor een begrafenis, begeleiden wij u door de complexe dans van kosten en keuzes. De prijzen variëren, maar ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid. De locatie, het type grafsteen en extra diensten dragen bij aan de nuances van deze choreografie van kosten.

 3. Crematie

  Een crematie bij Uitvaartzorg Koningshof biedt een economisch verantwoorde keuze. De kosten variëren tussen €6.000 en €9.000, inclusief de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Ons streven is naar een serene en respectvolle sfeer, waarbij we u ondersteunen in het afscheid nemen van uw dierbare.

Extra rituele diensten

Extra rituele diensten

Bij Uitvaartzorg Koningshof begrijpen we dat het organiseren van een uitvaart meer is dan alleen het volgen van tradities. Daarom bieden wij een scala aan extra rituele diensten aan, om het afscheid persoonlijk en betekenisvol te maken. Hier zijn enkele van de aanvullende diensten die we aanbieden:

 • Uitvaartkisten

  De keuze van een uitvaartkist is vaak een intieme beslissing. We bieden een verscheidenheid aan stijlen en materialen, zodat u een kist kunt kiezen die de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt. Van klassiek hout tot milieuvriendelijke opties, we streven ernaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.

 • Rouwvervoer

  Het rouwvervoer draagt bij aan de waardigheid van de uitvaart. Ons assortiment omvat traditionele rouwauto’s, maar ook alternatieve opties zoals koetsen of specifieke voertuigen die de persoonlijke interesses van uw dierbare weergeven.

 • Uitvaartmuziek

  Muziek heeft de kracht om emoties te versterken en herinneringen op te roepen. Bij Uitvaartzorg Koningshof helpen we u bij het kiezen van muziek die de essentie van uw dierbare vastlegt. Van live uitvoeringen tot zorgvuldig geselecteerde afspeellijsten, we streven ernaar om een harmonieuze sfeer te creëren.

 • Rouwdrukwerk

  Het rouwdrukwerk draagt bij aan het creëren van tastbare herinneringen. Van rouwkaarten tot herdenkingsboekjes, we bieden diverse opties om een blijvende herinnering te maken die recht doet aan het leven dat gevierd wordt.

 • Rouwboeket

  Bloemen hebben de kracht om troost te bieden en schoonheid te brengen in een moeilijke tijd. Onze bloemisten helpen u bij het kiezen van een rouwboeket dat de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt en een warme sfeer creëert tijdens de dienst.

 • Foto- of Videopresentatie tijdens de Uitvaart

  Het delen van beelden en herinneringen kan een troostende en helende ervaring zijn. We bieden de mogelijkheid om een foto- of videopresentatie samen te stellen die het leven van uw dierbare viert, en deze tijdens de uitvaart te tonen.

 • Uitvaart Livestreamen

  In deze moderne tijd begrijpen we dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij een uitvaart. Daarom bieden we de mogelijkheid om de dienst live te streamen, zodat vrienden en familie van over de hele wereld kunnen deelnemen aan het afscheid.

Wat kost een uitvaart in Amersfoort?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van factoren zoals locatie, het type dienst en aanvullende functies zoals bloemstukken en catering. Ons doel is om een harmonieuze balans te vinden tussen respect en betaalbaarheid.

Kosten uitvaart

Uitvaarten

 • Kosten variëren afhankelijk van locatie, type dienst en aanvullende functies.
 • We streven naar een respectvolle dienst die past bij uw budget.

Begrafenis

 • Gemiddeld €3.000 hoger dan crematie, exclusief grafmonument.
 • Kosten worden beïnvloed door de keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies.

Crematie

 • Kosten variëren meestal tussen €6.000 en €9.000.
 • Inclusief crematie, urn en opties voor de herdenkingsdienst.

Wat beïnvloedt de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. De keuze tussen een begrafenis en crematie, de locatie, het type dienst en extra functies bepalen de uiteindelijke prijs. Voor gedetailleerde informatie over de kosten van specifieke diensten, verwijzen wij u naar onze website.

Waarom kiezen voor Uitvaartzorg Koningshof?

Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden we niet alleen uitvaartdiensten aan; we bieden begrip, ervaring en een individuele benadering. In deze moeilijke tijden staan we naast u, klaar om u te begeleiden met zorg en respect. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zijn er om u te ondersteunen in het vormgeven van een afscheid dat recht doet aan uw dierbare.

Ons werkgebied

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Koningshof Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.