Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Amersfoort organiseren

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moet van alles geregeld worden en u moet veel beslissingen nemen. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Koningshof begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Wij willen u volledig ontzorgen zodat u rustig een waardig en passend afscheid kunt organiseren met onze hulp. Bij ons staan uw wensen centraal en zijn de wensen van uw dierbare in vertrouwde handen. Wij verzorgen graag de uitvaart van uw dierbare in Amersfoort.

Uitvaartzorg Koningshof is een kleinschalige onderneming die uitvaarten verzorgt in de gemeente Soest. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en deskundig. Zij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook kunnen wij u informeren over kosten en verzekeringen bij de uitvaart in Amersfoort, en u hierin advies geven. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste kunnen bijstaan.

Uitvaart Amersfoort

Crematie Amersfoort

Uitvaartzorg Koningshof biedt u de mogelijkheid om een crematie in Amersfoort te laten organiseren. Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van crematies, weten wij als geen ander wat er komt kijken bij deze specifieke vorm van uitvaarten.

Met een uitgebreid netwerk van lokale bedrijven, kunnen wij de juiste mensen en diensten bieden om uw crematie in Amersfoort zo goed mogelijk te verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen en nabestaanden tijdens de crematie, zodat iedereen zich comfortabel voelt en op een respectvolle manier afscheid kan nemen.

Daarnaast kunnen wij ook zorg dragen voor de uitvaartplechtigheid, de verzorging van de overledene, de muziek, de bloemen, de rouwdrukwerk, de catering en de kosten terugbetaald door de verzekering.

Wij bieden ook een persoonlijke service aan, waarbij wij de tijd nemen om uw persoonlijke wensen te bespreken en de crematie naar uw wensen te organiseren.

Wij zijn er om u te begrijpen, te begeleiden en te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor een crematie in Amersfoort.

Crematie Amersfoort

Begrafenis Amersfoort

Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden we u de mogelijkheid om een begrafenis te organiseren in Amersfoort. Wij hebben een team van professionals die uw dierbare met veel respect en liefde kunnen begraven in een rustige omgeving. Onze service omvat het verzorgen van de begrafenis, waaronder het regelen van de kist, de kerkdienst, de kistverzorging, het vervoer, de begraafplaats en andere zaken die bij een begrafenis komen kijken.

U kunt ook bij ons terecht voor andere diensten zoals het verzorgen van een condoleancebijeenkomst, het voorbereiden van een herdenkingsdienst of een andere ceremonie, het verzorgen van de rouwkaarten en andere vormen van rouwdecoratie. Onze vakkundige medewerkers zullen u met raad en daad bijstaan om deze moeilijke momenten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van een geliefde, dus wij staan klaar om u te helpen bij elke stap die u neemt. Neem contact op met Uitvaartzorg Koningshof voor meer informatie of om te beginnen met het regelen van een begrafenis in Amersfoort.

Witte Waterlelie

Contact: Uitvaart Amersfoort

Neem dus voor het regelen van de uitvaart van u of uw geliefde in Amersfoort contact op met Uitvaartzorg Koningshof. Onze uitvaartverzorgers en begrafenisondernemers staan klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Wij scoren een 9.1

op basis van 47 recensies

De uitvaart is geheel naar verwachting gelopen. Peter Chrispijn is een buitengewoon professionele, begripvolle en meedenkende uitvaartleider!

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

* Elke bron en schrijver van deze review is door ons geverifieerd.
* Wegens privacy redenen wordt de naam van de schrijver niet getoond.

.