Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Beeld en Muziek

Beeld en muziek is niet meer weg te denken bij een afscheid. Vaak biedt het troost om persoonlijke herinneringen terug te zien en te horen.
Wij helpen u bij het samenstellen hiervoor.

Mogelijkheden in ons afscheidshuis

Tijdens een ori├źnterend gesprek of bij het regelgesprek voor de uitvaart, vragen wij u foto’s te verzamelen die getoond kunnen worden in een dia show tijdens het afscheid.
Dit geldt ook voor uw muziekkeuze.

In Afscheidshuis Koningshof hebben wij alle faciliteiten om tijdens de condoleance en de uitvaart beeld en muziek af te spelen.

 

 

Een uitvaart Live streamen

Livestreamen houdt in dat er een live opname gemaakt wordt van hetgeen waar u op dat moment naar kijkt. Het is dus eigenlijk hetzelfde als een live uitzending op de televisie. Wij bieden u deze mogelijkheid. Zo kan iedereen toch aanwezig zijn bij de uitvaart, al is het niet fysiek.

 

Meer informatie over uw Mogelijkheden?

Voor alle vragen wat betreft het live streamen van een uitvaart of het laten verzorgen van een uitvaart door Uitvaartzorg Koningshof kunt u ons contacteren. U vindt onze gegevens onderaan de website en op de contactpagina. Wij horen graag van u.

Contact
.