Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 38 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Live Streamen

Tijdens de zware periode van de coronacrisis hebben wij voor u nog steeds een goede manier om de uitvaart mooi en goed te laten verlopen.
Nu het niet mogelijk is om vanwege de maatregelen van het RIVM een uitvaart in één ruimte te mogen organiseren, hebben wij de oplossing om de uitvaart te live streamen.
Hieronder kunt u verder lezen over wat dit precies inhoudt en hoe het proces van een uitvaart live streamen te werk gaat.

Wat is live streamen en hoe werkt dit bij een uitvaart?

Live streamen houdt in dat er een live opname gemaakt van hetgeen waar u op dat moment naar kijkt. Het is dus eigenlijk hetzelfde als een live programma op de televisie. Zoals u misschien al door heeft, is het bij Uitvaartzorg Koningshof mogelijk om de uitvaart van uw dierbare live te streamen. Zo kan ook tijdens deze zware tijd iedereen aanwezig zijn bij de uitvaart, al is het niet fysiek. Om een uitvaart te kunnen live streamen heeft u een apparaat nodig met internet. Het handigste hiervoor is een computer of een telefoon / tablet. Omdat iedere persoon die is uitgenodigd voor de uitvaart een persoonlijke link krijgt, is het niet mogelijk dat iedereen bij de live stream van de uitvaart aanwezig kan zijn.

Waarom een uitvaart live streamen?

Het is en blijft enorm belangrijk om een waardig afscheid te nemen van een overledene dierbare. En omdat dit in de huidige tijd jammer genoeg niet fysiek kan, is de enige oplossing om dit via een live stream te doen. Wij van Uitvaartzorg Koningshof zullen er alles aan doen om de uitvaart goed te laten verlopen en om het te laten voldoen aan iedereen zijn of haar wensen. Wat bovendien wel een voordeel is bij het live streamen van een uitvaart, is dat er geen moeilijkheden zullen ontstaan wat betreft ziekte bij de gasten of een te verre reistijd om aanwezig te zijn. Het is ten slotte ook mogelijk om de live stream van een uitvaart op te slaan, zodat u of iemand anders het later terug kunt kijken.

Contact met Uitvaartzorg Koningshof

Voor alle vragen wat betreft het live streamen van een uitvaart of het laten verzorgen van een uitvaart door Uitvaartzorg Koningshof kunt u ons contacteren. U vindt onze gegevens onderaan de website, en op de contact pagina. Wij horen graag van u.