Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 38 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Onze Locatie

In ons afscheidshuis gelegen in Soest zult u alle faciliteiten vinden die u nodig heeft om uw uitvaart te organiseren.
Op deze pagina geven wij u meer informatie over de ligging en faciliteiten van ons afscheidshuis

De locatie van ons afscheidshuis

Ons afscheidshuis is gelegen aan de Koningsweg 20 in Soest, in het noorden van de provincie Utrecht. Deze omgeving is rijk aan natuur. Zo zult u duinen, bossen en zelfs heide vinden. Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden wij u de mogelijkheid om uw uitvaart ook buiten ons afscheidshuis te organiseren op een door uw gekozen plek. Onze omgeving biedt hier verschillende mooie plekken voor, bijvoorbeeld in de genoemde natuur of in het centrum van Soest. Voor meer informatie over de mogelijkheid om uw uitvaart in onze omgeving te organiseren kunt u terecht op onze pagina ‘Uitvaart locatie’. Deze kunt u vinden onder het kopje ‘mogelijkheden’ of via deze link.

De faciliteiten van ons afscheidshuis

Ons afscheidshuis is erop gemaakt om u in een huiselijke, intieme en vredige sfeer afscheid te laten nemen van uw dierbare. In ons afscheidshuis zult u uiteraard alles vinden wat nodig is om een waardig afscheid te kunnen nemen van uw overleden dierbare. Zo bieden wij u de optie om uw dierbare binnen ons afscheidshuis op te baren. Er zijn 3 familiekamers; Kolibri, Merel en Vink. De nabestaanden krijgen hiervan een sleutel. Met deze sleutel hebben zij 24 uurs toegang, tot en met de dag van de uitvaart. Het is een fijne gedachte om te komen en gaan wanneer u dat zelf het beste uitkomt. Ook kunt u bij ons op locatie de rouwdienst- of condoleancebijeenkomst organiseren. Natuurlijk bieden wij hierbij ook de mogelijkheid voor een hapje of drankje. Verder zijn wij uitstekend bereikbaar en zijn er genoeg parkeermogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons afscheidshuis in Soest? U bent altijd welkom om langs te komen om de sfeer zelf te ervaren! Ook kunt u hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier onder aan deze pagina. Belt of mailt u liever? Onze contactgegevens staan wederom onder aan deze pagina of zijn te vinden op onze contactpagina.