Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.3 op basis van 15 recensies

Onze Locatie

In ons uitvaartcentrum gelegen in Soest zult u alle faciliteiten vinden die u nodig heeft om uw uitvaart te organiseren. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de ligging en faciliteiten van ons uitvaartcentrum.

De locatie van ons uitvaartcentrum

Onze uitvaartonderneming is gelegen aan de Koningsweg 20 in Soest, in het noorden van de provincie Utrecht. Deze omgeving is rijk aan natuur. Zo zult u duinen, bossen en zelfs heide vinden. Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden wij u de mogelijkheid om uw uitvaart ook buiten ons uitvaartcentrum te organiseren op een door uw gekozen plek. Onze omgeving biedt hier verschillende mooie plekken voor, bijvoorbeeld in de genoemde natuur of in het centrum van Soest. Voor meer informatie over de mogelijkheid om uw uitvaart in onze omgeving te organiseren kunt u terecht op onze pagina ‘Uitvaart locatie’. Deze kunt u vinden onder het kopje ‘mogelijkheden’ of via deze link.

De faciliteiten van ons uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum erop gemaakt om u in een huiselijke, intieme en vredige sfeer afscheid te laten nemen van uw dierbare. In ons uitvaartcentrum zult u uiteraard alles vinden wat nodig is om een waardig afscheid te kunnen nemen van uw overleden dierbare. Zo bieden wij u de optie om uw dierbare binnen ons uitvaartcentrum op te baren. Ook kunt u bij ons op locatie de rouwdienst of condoleance bijeenkomst organiseren. Natuurlijk bieden wij hierbij ook de mogelijkheid voor een hapje of drankje. Verder zijn wij uitstekend bereikbaar en zijn er genoeg parkeermogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons uitvaartcentrum in Soest? U bent altijd welkom om langs te komen om de sfeer zelf te ervaren! Ook kunt u hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier onder aan deze pagina. Belt of mailt u liever? Onze contactgegevens staan wederom onder aan deze pagina of zijn te vinden op onze contactpagina.