Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Uitvaartzorg Amersfoort

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Het verzorgingsteam & Rouwvervoer

Ons ervaren verzorgingsteam staat dag en nacht klaar om u te helpen bij het verzorgen en overbrengen van een overleden persoon.

Het Verzorgingsteam

Wij hebben als Uitvaartzorg Koningshof een vast verzorgingsteam in dienst. Na het overlijden van een dierbare zijn dit vaak de eerste aanspreekpunten omdat ze samen met u op de plaats van overlijden aanwezig zullen zijn. Hier zullen ze u helpen de overledene te verzorgen en eventueel over te brengen. Deze verzorging kunt u uiteraard aan ons overlaten, maar als u deze liever zelf doet zullen wij u ook hierin begeleiden. Al onze verzorgingsmedewerkers zijn enorm ervaren, deskundig en staan dag en nacht voor u klaar. Net zoals al onze andere medewerkers, is ons verzorgingsteam opgeleid om u altijd geduldig, deskundig en bovenal zorgzaam te werk te gaan. Voor meer informatie over ons verzorgingsteam kunt u altijd contact met ons opnemen!

Rouwvervoer

In een gesprek met onze uitvaartverzorgers zal naar voren komen of u gebruik wil maken van een rouwauto op de dag van de uitvaart. Wij zullen u dan de keuze voorleggen tussen onze eigen rouwauto’s. Als u andere wensen heeft wat betreft rouwvervoer is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen u in dit geval helpen met zoeken tussen de vele verschillende opties tot we op het vervoer aankomen dat voor u goed voelt.

Vragen

Heeft u nog vragen over het verzorgingsteam en rouwvervoer? Of wilt u meer informatie over al uw opties? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier onder aan deze pagina, of door ons direct te bellen of te mailen. Onze contactgegevens zijn op onze contactpagina of wederom onder aan deze pagina te vinden

.