Uitvaartcentrum Leusden

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartcentrum Leusden van Uitvaartzorg Koningshof

Wilt u een prachtige uitvaart voor uw overleden dierbare laten verzorgen in een uitvaartcentrum in de omgeving van Leusden?Koningshof Dan kunnen wij van Uitvaartzorg Koningshof u hierbij goed helpen. Wij beschikken namelijk over een mooie uitvaartcentrum in het noorden van de provincie Utrecht. Dit is namelijk in het plaatsje Soest. Bij onze uitvaartcentrum is een intieme, huiselijke en vredige sfeer waar u een mooi afscheid kan nemen van uw overleden dierbare. Uiteraard vindt u alle benodigde faciliteiten in onze uitvaartcentrum om een mooi afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. U kunt de dierbare bij ons op laten baren, en ook de rouwdienst of de condoleance bijeenkomst bij ons organiseren. Wij bieden u hierbij uiteraard een hapje en een drankje aan. Wilt u meer weten over een uitvaart verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof in onze uitvaartcentrum? Lees dan hieronder verder.

Laat een onvergetelijke afscheid verzorgen in de uitvaartcentrum bij Leusden door Uitvaartzorg Koningshof

Als uw dierbare recentelijk is overleden, dan kunt u ons bellen om ons verzorgingsteam zo snel mogelijk naar u toe te laten komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt en gaan onze verzorgers aan de slag met het verzorgen van het lichaam. Ook gaan wij dan met u in gesprek om alle wensen van u en de nabestaanden te bespreken voor de uitvaart. Wij gaan er dan voor zorgen dat er een uitvaart verzorgd wordt zoals de overleden dierbare en de nabestaanden die voor ogen hadden. En waar u later met een warm gevoel aan terug kunt denken. Als u de uitvaart op een andere locatie dan onze uitvaartcentrum wilt laten verzorgen, dan is dat ook mogelijk. Wij luisteren graag naar u en gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u uw wensen invullen in de formulier op deze pagina. Wij horen graag van u.

Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.