Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Voorgesprek aanvragen

Onze uitvaartverzorgers bespreken graag uw persoonlijke wensen in een voorgesprek

Een voorgesprek met Uitvaartzorg Koningshof

Heeft u al ideeën en wensen voor uw uitvaart? Uitvaartzorg Koningshof biedt u de mogelijkheid om deze vast te leggen. Dit kunt u doen door een voorgesprek aan te vragen met onze uitvaartverzorgers. Een voorgesprek is bedoeld om in detail uw wensen voor een uitvaart te bespreken. Dit gebeurt vaak wanneer iemand binnenkort komt te overlijden en zelf zijn of haar uitvaart regelt, of wanneer iemand zelf geen inspraak kan hebben in de uitvaart, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dementie. Een voorgesprek kan zorgen voor rust en zekerheid bij uw nabestaanden.

Tijdens het voorgesprek leggen wij uw wensen vast in een wilsbeschikking. Zo weet u zeker dat uw uitvaart een persoonlijk afscheid wordt, volledig verzorgd naar uw wensen. Daarnaast hoeven uw nabestaanden tijdens de moeilijke periode van het afscheid niet na te denken over de invulling van de uitvaart.

Een voorgesprek aanvragen

Onderwerp(Vereist)
Betreft het ingevulde formulier uzelf, of een ander?
Heeft u vragen, opmerkingen of moeten wij ergens rekening mee houden? U kunt dit hieronder achterlaten.
.