Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Laatste Wensen

Misschien heeft u al wel eens nagedacht over hoe u uw eigen uitvaart zou willen hebben. Op deze pagina helpen wij u deze laatste wensen duidelijk vast te leggen, zodat uw dierbaren weten wat u wilt als het zo ver is.

Uw laatste wensen vastleggen

Veel mensen hebben wel wat ideeën over hoe ze willen dat hun eigen uitvaart verloopt. Zo weet u waarschijnlijk al of u gecremeerd of begraven wilt worden. En misschien heeft u al een idee over de muziek die u op uw uitvaart wilt. Echter blijkt uit ervaring dat veel van deze ‘laatste wensen’ niet (duidelijk) worden gecommuniceerd aan nabestaanden. Dit kan leiden tot veel onnodige stress tijdens het organiseren van uw uitvaart. Het is daarom belangrijk dat u uw voorkeuren duidelijk en overzichtelijk voor uw nabestaanden achterlaat. Wij kunnen u hierbij helpen.

Vragenlijst

Door middel van een door ons opgestelde vragenlijst helpen wij u met het documenteren van uw laatste wensen. Op deze manier zijn uw voorkeuren en wensen voor uw uitvaart makkelijk te vinden voor nabestaanden als ze uw uitvaart moeten organiseren. U ervoor kiezen zelf deze vragenlijst in te vullen, maar als u extra hulp nodig heeft staan wij natuurlijk voor u klaar. Om een gesprek in te plannen, voor vragen of voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina of onder aan deze pagina. Hier zult u ook ons contactformulier vinden.

 

.