Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Wil Hortulanus

 12 december 1928
 10 augustus 2021

 

Klik hier voor de rouwkaart

 

 

10 reacties op “Wil Hortulanus”

 1. Eric en Rita Vuurman schreef:

  Lieve Marja Mieke Rinder Hans en familie. Lieve Wil was een een Dags vlinder op haar leeftijd maar het verlies blijft toch altijd groot. Ik heb jullie moeder lang gekend en haar gezien als een prachtige vrouw met een groot hart voor haar omgeving. ze was altijd betrokken bij mijn gezin en genoot van alle vakanties in ons huis. Wij waren er nog blijer mee want de poezen waren super verzorgd. Ik hoop dat alle mooie herinneringen aan haar, jullie verdriet wat mag minder mag maken. Lieve groet Eric en Rita. We volgen de dienst a.s. maandag .

 2. Sylvester schreef:

  Lieve Julie, Hans, Kieran, Ashley, Emily en de rest van de familie,

  Ik heb mooie herinneringen aan Wil of ook wel ‘Oma’ zoals ik haar vroeger ook eigenlijk noemde. Kieran en ik gingen vroeger af en toe langs om bij haar te eten of om haar met haar computer te helpen toen we nog in onze tienerjaren waren. Ook tijdens onze Engeland avonturen bij Fare Catering op de Sunday Roasts was ze er ook vaak bij. Het was altijd gezellig met haar en de warmte en interesse vanuit haar is iets wat me altijd is bijgebleven. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Veel liefs, Sylvester

 3. Caroline van Loon schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder. Ik zal haar vriendelijke lach en zwaai missen als ik voorbij haar huis loop om de hond uit te laten. Veel sterkte.
  Caroline van Loon (buurvrouw nummer 19)

 4. Paul Hortulanus schreef:

  Beste Marja, Rin, Hans en Mieke, ik herinner mij (tante) Wil als iemand die oprechte interesse had in ons als gezin, in mij als persoon en de warme band tussen haar en mijn vader. Veel sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma namens Paul en Margot Hortulanus

 5. Jacqueline Liesdek-Kars schreef:

  Lieve Mieke, (en familie)
  Gecondoleerd met het overllijden van jullie moeder, oma en schoonmoeder.
  Bij deze wens ik jullie sterkte bij het afscheidnemen vanmiddag en het rouwproces.
  Hartelijke groet Jacqueline Liesdek-Kars

 6. Dick en Veronika Maasdijk schreef:

  Met verdriet hebben we ervaren dat Wil is overleden. Ze heeft een lang en rijk leven gehad. Wij wensen de hele familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 7. Hans Wijbrands/Annelies Ribbens schreef:

  Beste allen,
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Vanaf ong. 1960 kende ik haar al, samen ook met jullie opgegroeid aan de Wagenaarlaan. Jullie moeder zwaaide altijd even voorbij rijdend in haar blauwe auto. Of op haar fiets, met spiegeltje. Meestal was er wel even tijd voor een babbeltje. Het afscheid vanmiddag was mooi. Wens jullie alle goeds voor de komende tijd.
  Hartelijke groet, Hans en ook van Annelies, Wagenaarlaan 13.

 8. Lilian Scheer schreef:

  Beste familie,

  Namens alle leden en dirigent van dameskoor Enjoy wil ik jullie condoleren met het overlijden van jullie moeder en oma.
  Wij herinneren Wil als een lieve vrouw die het koor een warm hart toe droeg. Zij had het ontzettend moeilijk dat zij na zoveel jaren lidmaatschap, niet meer kon komen zingen. Zij mistte het zingen én de gezelligheid.

  Een warme groet,

  Lilian Scheer, secretaris Enjoy

 9. M.J.G Weustink schreef:

  Beste Familie,
  Ons vroegere vriendinnenkringetje wordt wel steeds kleiner. Ik heb fijne herinneringen aan de tijd dat we samen gingen eten, ’s avonds fietsen in de zomer en samen verjaardagen vierden.
  Mijn condoleance en groeten,
  Riet Weustink

 10. Nancy van der Meent schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en grootmoeder. Veel sterke met dit verlies.
  Familie van Rijn, buren Nr. 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

.