Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.4 op basis van 20 recensies

Heika Haage-Meischke

 25 mei 1946  5 september 2021

Klik hier voor de rouwkaart

2 reacties op “Heika Haage-Meischke”

 1. Bert van Riemsdijk en Lia Grooters schreef:

  Lieve familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van Heika. De laatste jaren waren moeilijk voor haar en jullie. Hoewel wij niet gelovig zijn, komt bij haar overlijden het nummer Peace in the Valley boven. Misschien is het een troost dat ze nu rust heeft. In onze gedachten is Heika toch vooral zoals ze op de foto staat afgebeeld. Een spontane, hartelijke meid. Wij hebben veel leuke herinneringen aan haar. Wij wensen jullie veel sterkte.
  Lieve groeten, Bert en Lia

 2. Cora van Gessel schreef:

  Lieve familie,
  Helaas kan ik om medische afspraken morgen niet bij de uitvaart aanwezig zijn, hetgeen ik betreur.
  Ik wil Heika zeker eren. In gedachten ben ik bij jullie en zal aan haar denken zoals zij was en het plezier wat we met elkaar hebben beleefd. Het is goed dat de moeilijke tijd in Birkhoven voor alle naasten nu voorbij is. Veel sterkte met dit verlies. Cora

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

The maximum upload file size: 2 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here