Vrije inloop Afscheidshuis Koningshof

Welkom

Altijd al benieuwd geweest hoe het afscheidshuis er van binnen uitziet of wilt u kennismaken met de uitvaartverzorger in voorbereiding op het invullen van bijvoorbeeld uw wilsbeschikking? Of heeft u gewoon enkele vragen die u persoonlijk wilt stellen? Dan kunt u contact opnemen via 035 – 60 1348 32. Wij plannen dan met u een afspraak.

Daarnaast bent u altijd de laatste donderdag van de maand, zonder afspraak tussen 14.00 en 15.00 uur, welkom tijdens de vrije inloop.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.