Wilsbeschikking – wensen van nu, voor later

De wensen die u heeft ten aanzien van uw begrafenis of crematie kunt u zelf kenbaar maken in deze wilsbeschikking van Koningshof Uitvaartzorg

Hierin legt u persoonlijke wensen nauwkeurig vast, zodat ze later tot in details kunnen worden uitgevoerd. Voor de nabestaanden is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals u bij leven kenbaar heeft gemaakt. Er komen vragen aan de orde waar u niet zo snel aan denkt, maar echter wel belangrijk zijn. Door invulling van deze wilsbeschikking zijn er voor de nabestaande(n) of degene(n) die ervoor zorg draagt geen open vragen meer; een geruststellende gedachte dat alles goed is geregeld!

De wilsbeschikking is alleen een rechtsgeldig document wanneer: u het eigenhandig heeft ingevuld met pen; u de datum heeft geplaatst; u de handtekening heeft geplaatst.

Wat te doen na het invullen

Als u de wilsbeschikking heeft ingevuld, laat het dan een paar dagen liggen en lees het daarna nog eens door. Wanneer alles goed is ingevuld en beschreven, bewaart u de wilsbeschikking bij uw belangrijke familiepapieren en/of polissen. De nabestaanden zullen daarbij zeker het eerst gaan zoeken. U kunt een wilsbeschikking gratis aanvragen via 035 – 60 148 32 of via e-mail: info@uitvaartzorgkoningshof.nl. Mocht u hulp nodig hebben bij het invullen van de wilsbeschikking dan kunnen wij u hierbij helpen.

Verstandig is het om een kopie bij uw notaris in bewaring te geven en/of bij:

 Afscheidshuis Koningshof
Koningsweg 20  Soest

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.