Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Terug naar blog
1 min. leestijd
Funus uitvaartzorg 29 juni 2021

Sleutelkastje afscheidshuis voor collega ondernemers

Ons afscheidshuis in Soest en Baarn stelt haar deuren graag open voor collega-ondernemers om gebruik te maken van een opbaring, afscheidsdienst of de familiekamer/24-uurs kamer. Om dit efficiënter te maken, gebruiken we sinds kort een sleutelkastje. Hierdoor wordt het voor onze collega’s eenvoudiger om ’s nachts of in het weekend een overledene in ons uitvaartcentrum op te baren en hoeft er niet altijd iemand van onze onderneming aanwezig te zijn. Ons werk gaat immers 24/7 door en zo kunnen we elkaar, na overleg met de dienstdoende uitvaartverzorg(st)er, helpen op elk gewenst tijdstip.

Vragen over de gang van zaken in ons afscheidshuis? Neem gerust contact met ons op en we denken mee in de mogelijkheden. Via telefonisch/mail contact is ook de code te verkrijgen van het sleutelkastje.

Andere blogposts

.